• Головна
  • На Lviv Fashion Week відбудеться показ колекцій від Roksolana Bogutska та STEBLAKIZM
Реклама
09:35, 27 березня 2016 р.

На Lviv Fashion Week відбудеться показ колекцій від Roksolana Bogutska та STEBLAKIZM

Реклама

У Львові триває LVIV FASHION WEEK AW 2016.  Детальніше про колекцію брендів Roksolana Bogutska та STEBLAKIZM читайте далі

 

Roksolana Bogutska AW 2016  

В колекції сезону осінь/зима 2016 традиційним для бренду Roksolana Bogutska є використання натуральних матеріалів (шовків, шифону, шкіри, хутра) і звернення до української етніки як до джерела інспірацій. В основі колекції – своєрідне поєднання вінтажу з етномотивами, тут бачимо вільні летючі силуети, вишивку, нові спеціально розроблені дизайнером принти, багато модного в наступному сезоні кольорового хутра, і головне – використання нових цікавих фактур, нових тканин. Зокрема, Роксолана Богуцька працює з травленим шовком, велюром на шифоні, пропонує вишивку на нетрадиційних матеріалах – велюрі та мереживі.

bogutska@ukr.net

www.bogutska.com

facebook.com/RoksolanaBogutska

@roksolanabogutska

Роксолана Богуцька проводить показ у партнерстві з LvivFashionWeek та благодійним фондом "Я не один". Всі кошти з продажу запрошень будуть спрямовані на допомогу дітям з сиротинців та малозабезпечених сімей.

БФ «Я не один» - сучасний динамічний фонд, який об’єднує професіоналів та створює умови для доступної високотехнологічної медичної допомоги дітям України. Фондом реалізовано низку великих медичних проектів, в рамках яких дітям успішно проведено оперативні втручання із застосуванням передових світових практик і під наглядом кращих європейських та американських фахівців. Операції проводилися в галузях хірургії, урології, травматології та ортопедії, ЛОР-патології та офтальмології.

Фонд привозить досвідчених міжнародних фахівців-лікарів, які проводять безкоштовні консультативні огляди та лікувальні заходи для дітей, а також безкоштовні навчання для лікарів, дитячих хірургів та дитячих анестезіологів. Основною метою фонду є забезпечення дітям-пацієнтам зі складними медичними проблемами отримання кваліфікованої медичної допомоги в Україні, не шукаючи дорогих клінік на Заході. 

www.yaneodyn.org.ua

STEBLAKIZM

Дизайнер одягу Ольга Стеблак 24 березня о 21:00 в рамках Lviv Fashion Week в підземеллях Ратушіпредставить нову колекцію бренду STEBLAKIZM “Шерсть”.

На створення цієї автентичної колекції дизайнера надихнув документальний фільм «Жива ватра» (2013, реж. Остап Костюк), який розповідає про життя вівчарів в Карпатах. Cпеціально для колекції дизайнер придбала натуральну овечу шерсть в Косові, щоб наголосити на існуванні української вовни і разом з тим створити відповідну кінематографічну атмосферу.

Створення колекції протікало через призму екзистенцій та пошуків істин краси в простоті. Самозаглиблення у процесі вязання, тактильне відчуття незвичного волокна в імпровізації народило крупну вязку, що дозволила створити фактурні приталені силуети, в яких повторюються трикутні форми. Відштовхуючись від фактури вовняних ниток та волокна матерії — колекція отримала незамислувату просту назву Шерсть, адже всі вироби колекції складає чиста вовна: кроєний, в’язаний трикотаж та костюмна тканина.

До колекції увійшли 11 жіночих моделей та 1 чоловіча. Центральна вісь колекції – трикотажні сукні, декоровані рельєфними швами, які або підкреслюють об’єми жіночої фігури, або подекуди створюють ілюзійний силует. «Мязами» колекції можна назвати в’язані кофти з капюшонами та болеро. Чорний, білий, сірий та бежевий кольори стали базовими для нових моделей, також в одязі з’являється червоний кольоровий акцент.

Моделі вийдуть на показ в спеціальних масках, які будуть підсвічені. Асоціативний ряд образів – жива ватра – світло.

Показ відбудеться в підвалі Ратуші (пл. Ринок, 1) 24 березня о 21:00. Вхід з боку фонтану Нептун, поруч з інформаційним центром.

Додаткова інформація за тел. 067 288 85 30 (Оля Стеблак)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...