• Головна
  • На Lviv Fashion Week покажуть нову колекцію від SOFITIE, NIKI's та Kateryna Karol
Новини компаній
08:43, 25 березня 2016 р.

На Lviv Fashion Week покажуть нову колекцію від SOFITIE, NIKI's та Kateryna Karol

Новини компаній

З 24 по 27 березня у Львові проходить LVIV FASHION WEEK AW 2016.  Як нові колекції від Kateryna Karol,  молодого українського бренду SOFITIE та NIKI's покажуть на Львівському тижні моди читайте у нашому огляді. 

 

Kateryna Karol

Колекція жіночого одягу «Я є…»

Інспірацією послужила тема унікальності кожної жінки.

Сьогодні жінка - це волонтер, це підприємець, аналітик, це весь світ різних професій, та водночас мама, дружина, кохана. Відчути у всьому шаленому ритмі життя гармонію дуже не просто, і часом потрібно змінювати правила - писати свої. Немає стереотипів, є свобода вираження. Щастя у розумінні своєї унікальності. Кожній жінці пасує корона. Кожна жінка - королева свого життя. А все що її оточує - її казка. Одягніть свою корону…І знайдіть того, хто зможе її підтримати.

Нова колекція бренду Kateryna Karol представлена в контрасті кольорів, фактур, тканин, суміші натуральних та синтетичних матеріалів. Каркасний силует, прозорі та легкі образи, пальта оверсайз, рукави-ліхтарі, контрасти тканин - пошук гармонії образу, простий крій, вишукані деталі. У оздобленні одягу використовуються масивні пришивні декори – корони. Масивні аксесуари з тканини, скла та шкіри - корони - як натяк, як ствердження того, що все можливе.

Спеціально для колекції розроблені колготи та шкарпети спільно з партнером показу «DUNA»

Взуття «Kassandra»- незмінного партнера, підкреслює настрій колекції та створює правильний акцент на простоті та носибельності.

Sound by DEINDE & Garry Shumoff

Kateryna Karol – український бренд одягу ready-to-wear та аксесуарів. Дизайнер Катерина Кароль створила бренд аксесуарів Katlion ще у 2011 р., а у 2014 р. була заснована нова марка Kateryna Karol, яка спеціалізується на створенні одягу – сезонних колекцій жіночого та чоловічого ready-to-wear, дитячого одягу. Бренд базується у Львові, аксесуари залишаються одним із важливих напрямів його діяльності.

Колекцiя #ПОСПИШЬПОТОМ молодого українського бренду SOFITIE

24 березня 2016р у 20:00 в рамках Lviv Fashion Week буде презентовано весняно-лiтню колекцiю #ПОСПИШЬПОТОМ молодого українського бренду SOFITIE. Колекція є колаборацією дизайнера SOFITIE Наталії Цегалко з талановитим одеським художником Владом Цветковим.

Дизайнер бренду SOFITIE Наталія Цегалко стежить за останніми тенденціями у світі моди, що встановлюють нові правила. Ніхто з клієнтів не хоче чекати, поки речі з'являться в магазинах через півроку. І для задоволення бажання гостей показу отримати заповітну річ негайно, колекцію буде показано сезон в сезон.


Назву колекція отримала завдяки сучасному ритму життя, що диктує свої правила. Для того, щоб повечеряти з коханою людиною, зустрітися з близькими друзями, погуляти з відданим собакою, прочитати цікаву книгу, встигнути на сучасну виставку, сходити на нову вечірку, подивитися захоплююче кіно - ми спимо потім.


Ідея нової колекції народилася відразу у дизайнера Наталії Цегалко завдяки арт-роботам Влада Цветкова. Вони відрізняються від загальноприйнятого поняття легкості в акварелі. Яскраві та живі. Соковиті і виконані в унікальній техніці.


Весняно-літня колекція - це мікс з 90-х і трохи 70-х. Квітково-рослинні принти на чорному і ніжно-рожевому фоні були спеціально розроблені за мотивами арт-робіт художника. Оборки на сукнях знаходять своє продовження в коротких топах-воланах та спідницях; сарафани, куртка-бомбер і пальто виконані в мінімалістичному крої, щоб підкреслити арт-роботи; верхній одяг з рукавом реглан, який підходить всім типам фігур. У виробах комбінуються шовк, шифон, атлас і трикотажне полотно.


http://www.sofitie.com

http://www.facebook.com/sofitie.official

http://www.vk.com/clubsofitie

http://www.instagram.com/sofitie

Філософія NIKI's

Одяг, як продовження свого унікального Я. Поєднання простих форм і оригінальності ідеї дозволяє реалізувати себе. У тій формі, яка найбільш бажана тобі.

Ти такий один.

Ти унікальний.

З кожним днем ​​кращий.

Підкресли це з NIKI's.

Творчість - спостереження недосконалості і прагнення до нового, нового себе, нового балансу, нового життя.

Творчість заради твого настрою.

____________________________________

Про колекцію:

Loneliness women line - це втілення однієї зі сторін жіночої душі, стану ... Прості лінії, кольорова гама і глибокі образи розкривають осінньо-зимовий настрій. Те почуття, коли все навколо стає не таким барвистим, але при цьому не втрачає своєї внутрішньої краси і теплоти.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...