• Головна
  • 90 % світла — безкоштовно, платимо тільки за 10%. Світлодіодне освітлення від Bellson забезпечить Вам економію.
Новини компаній
13:15, 18 березня 2016 р.

90 % світла — безкоштовно, платимо тільки за 10%. Світлодіодне освітлення від Bellson забезпечить Вам економію.

Новини компаній

В Україні питання економії електроенергії актуальне як ніколи, адже тарифи з кожним роком все вище, а підняття зарплат не очікується. Як заощадити?

Багато людей ще до тепер не знають, що існує джерело світла, здатне економити до 90% споживаної електроенергії: світлодіодне освітлення, яке на сьогоднішній день, є найбільш енергоефективним. Ми пояснимо, чому.

Поки ви переплачуєте, інші економлять

Якщо у вас великий будинок, в якому використовується традиційне освітлення (лампи розжарювання), то для якісного освітлення всіх кімнат необхідно багато електроенергії. Середній рахунок складе, наприклад, 1000 гривень. Але коефіцієнт корисної дії лампи розжарювання становить всього 20%, решта 80% йдуть на нагрівання приміщення.

Це означає, що тільки 20% енергії перетворюються в світло, а 80% - перетворюються в інші види енергії, в основному - в тепло.

калькулятор_укр

калькулятор_укр

Висновок: класичне освітлення лампами розжарювання неефективне і сильно витратне.

Шукаєте економію 50%? Ми пропонуємо 90%!

У свою чергу, світлодіодні світильники і лампи можуть похвалитися високим ККД, який досягає показника в 80-90%. Світлодіодне освітлення надзвичайно ефективне: як мінімум 80% електроенергії перетворюються в світло, в той час як мала частина (всього 20%) перетворюється в тепло. Це означає, що замість 1000 гривень, які ви витратите за використання ламп розжарювання, ви заплатите всього 200 гривень! Явна економія.

Для порівняння: Люмінесцентні лампи забезпечують до 50% економії, разом з якою приходять мерехтіння і мигання, повільне нагрівання і, з часом, тьмяне світло. Але і це ще не все.

переваги

переваги

Скажіть "ні" перегорілим лампам!

Середній термін служби ламп денного світла становить близько 1.000 годин, в той час як світлодіодні лампи та світильники будуть радувати вас своїм якісним освітленням як мінімум 25.000 годин. І нема необхідності регулярно замінювати перегорілі лампи! З приходом світлодіодних пристроїв ця проблема вирішена.

В чому секрет? У оптичній технології, яка монтується в світлодіод. LED освітлення забезпечує чудову передачу кольору, комфортне для очей світло без стробоскопічного ефекту протягом усіх 25.000 годин, рівномірне розсіювання світла і миттєве включення (0.01 сек).

Ми дружимо з Природою

На відміну від люмінесцентних, світлодіодні пристрої не є загрозою для екології планети. Led прилади підлягають вторинній переробці на всі 100%. Відсутні важкі метали і ртуть. Немає необхідності утилізації. Якщо ви вирішили економити на освітленні, то подумайте про здоров'я своєї родини. Led пристрої обійдуться вам дешевше, ніж усунення можливих наслідків при пошкодженні ртутної лампи.

ecology_ukr (1)

ecology_ukr (1)

Енергоефективність, довговічність і безпека - основні принципи, які створюють потужну рушійну силу на шляху до розкриття потенційних можливостей для економії електроенергії. Але перед тим, як зміни відбудуться в країні і в цілому, вони повинні відбутися в голові кожної людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...