• Головна
  • Коли відремонтують занедбану частину проспекту Свободи?
Ви запитуєте — ми відповідаємо
19:06, 2 березня 2016 р.

Коли відремонтують занедбану частину проспекту Свободи?

Ви запитуєте — ми відповідаємо

Львів'яни нарікають на занедбаний проспект Свободи, який нині нагадує решето. Відпочинкова зона вкрита суцільними ямами. Про це за допомогою послуги Повідомити новину нам розповіли мешканці міста. Кореспондент 032.ua дізнався, коли посадовці планують відремонтувати проспект Свободи.

Як повідомили нам читачі, проспектом Свободи через суцільні ями стало важко пересуватися. Вони не розуміють, чому центральна площа перебуває у такому занедбаному стані.

"Там яма на ямі. Можна ногу підвернути. Невже, міська влада не бачить, що у центрі потрібно замінити плитку?" – дивуються мешканці. 

На підтвердження того, що на пр. Свободи і справді жахливий тротуар, мешканці надіслали нам фото: 

У Галицькій районній адміністрації розповіли, що цього року вони запланували відремонтувати частину проспекту Свободи. Наразі вони працюють над проектом та кошторисом.

"До травня триватимуть організаційні роботи. Далі зможемо назвати дату початку ремонту та його вартість", – пояснив Андрій Зозуля, заступник голови Галицької районної адміністрації.

Читайте також на нашому сайті: коли проведуть капітальний ремонт тротуару на пр. Чорновола поблизу ринку “Старий лицар”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...