Новини компаній
09:00, 18 травня 2016 р.

Біг-Бег - найзручніша упаковка

Новини компаній

ТОВ "Протон" є виробником поліпропіленової рукавної тканини і одно-, дво-, четирехпетлевих м'яких поліпропіленових контейнерів (КМП, Біг-бег), будь-якої конфігурації і складності.

Наше підприємство на ринку з 2007 року, ми виробляємо з високотехнологічного сировини на новітньому обладнанні "STARLINGER" і є одним з найбільших виробників Біг-бегів з повним циклом виробництва в Україні.

На нашу продукцію надається гарантія терміном на 12 місяців, а терміни поставки мінімальні і становлять 2-3 дня. Потужність виробництва 200000 шт. в місяць, яке може переробляти понад 12 - 14 тонн сировини на добу. Ми зацікавлені в довгостроковому співробітництві і готові надати Вашій увазі низькі ціни, високу якість обслуговування, будь-які види доставки як нашим автотранспортом, так і доставку перевізниками.

Переваги м'яких контейнерів (біг-бегів) не викликають сумнівів:

  • можливість використання для широкого діапазону порошкоподібних і гранульованих матеріалів, включаючи харчові продукти;
  • різноманіття конструктивних варіантів;
  • мінімальна вага тари при вантажопідйомності до 2000 кг;
  • невисока вартість;
  • можливість переробки і багаторазового використання;
  • малі втрати продукту на всіх етапах обігу;
  • ефективність вантажно-розвантажувальних робіт при погразці, зберіганні і транспортуванні;
  • можливість зберігання вантажів на відкритих майданчиках;
  • доставка будь-яким видом транспорту;
  • екологічна безпека.

Конструктивно біг-беги являють собою міцні мішки з вантажопідйомними елементами - стропами (петлями). Оболонка біг-бега виготовляється з поліпропіленових або капронових УФ-стабілізованих тканин з запасом міцності, що дозволяє експлуатувати біг-беги в широкому діапазоні температур. Для захисту від вологи і підвищення екологічної чистоти робіт при навантаженні і транспортуванні порошкоподібних вантажів біг-беги можуть комплектуватися зовнішніми поліетиленовими чохлами або поліетиленовими вкладишами різного типу.

IMG_6745IMG_6786IMG_6622

Якщо ваша сфера - це аграрний сектор, у нас ви можете купити мішки для насіння і агрокультур (пшениця, кукурудза, ячмінь та ін.) З поширеними типорозмірами: 95х95х150, 95х95х160, 95х95х170, або біг-беги для добрив: 80х80х145, 75х75х140, 92х92х180 . Часто - це двопетльовий і четирехпетлевие стрічкові біг-беги без внутрішнього вкладиша з верхнім завантажувальним клапаном і нижнім вивантажним пристроєм.

Так, наприклад, для харчової галузі ви можете купити біг-беги для перевезення цукру чи борошна з розмірами 100х100х150, 100х150х140 і так далі.

Але, контейнери біг-бег використовуються і в інших областях. Цей сучасний і економічний вид упаковки багатотоннажних вантажів, успішно використовуються в перевезенні, складуванні і зберіганні сипучої продукції підприємствами хімічної, харчової, аграрної, будівельної галузей промисловості.

Кілька прикладів модифікацій біг-бегів:

Без имени-11

Виробництво повного циклу "Протон" пропонує велику різноманітність видів і комплектації МКР - Одностропні і Двостропні контейнери самої різної комплектації і розмірів. Четирехпетлевие - з накладними стропами, з пришитими по кутах стрічковими стропами, які стабільно тримають форму. Крім цього, наша компанія пропонує біг-беги з різноманітністю завантажується частини. Це може бути рукав різного діаметру і висоти, "спідниця", кришка та інше, комплектація додатковими елементами, такими як вкладиші, в тому числі термостойкими різної конфігурації і захисними чохлами.

Сучасне лабораторне випробувальне обладнання дозволяє забезпечувати безперервний контроль і тестування всієї номенклатури сировини і матеріалів, плівкових ниток і готової продукції. Кожен контейнер має реєстраційний номер, в якому закодовані етапи технологічних операцій і їх виконавці. Персональна відповідальність кожного працівника виробництва, починаючи від оператора екструдера і закінчуючи пакувальниками, практично виключають шлюб.

Біг-Бег - найзручніша упаковка, фото-1
Біг-Бег - найзручніша упаковка, фото-2

Наші контакти:

Україна, Дніпропетровська обл., Індекс: 51940
м. Дніпродзержинськ, вул. Індустріальна, 9е

Замовити біг-беги на proton-ltd.com

+38 (068) 7010940
+38 (095) 2347666
+380 (569) 56-51-65

[email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#біг-бег #big-bag #великі мішки #МКР #КМП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...