• Головна
  • КОД Львівщини вважає провокацією появу прізвищ кандидатів у нардепи від опозиції
12:25, 26 січня 2012 р.

КОД Львівщини вважає провокацією появу прізвищ кандидатів у нардепи від опозиції

Комітет опору диктатурі у Львівській області Львівщини вважає провокацією появу прізвищ кандидатів у депутати від опозиційних сил, допоки не прийняті основні принципи та критеріїв підготовки до парламентських виборів. Про це йдеться в офіційній заві КОДу.

«Ми вже розробили та оприлюднили критерії, яким повинен відповідати кандидат в народні депутати від КОДу. Зараз опозиційні сили працюють над деталями та уточненнями цих вимог. Окрім того, створено робочу групу, яка займається розробкою механізму проведення попереднього голосування, своєрідного праймеріз. Допоки опозиційні сили нашого регіону не погодять всі принципи та критерії, пов’язані із виборами, появу прізвищ кандидатів від КОДу інакше як провокацією назвати не можна», - заявив координатор КОДу Львівщини Андрій Мисик.

Він також додав, що представники КОДу Львівщини працюють над пакетом законопроектів, які майбутні депутати від опозиції першочергово ініціюватимуть у майбутньому парламенті. Окрім того, сьогодні КОДом Львівщини розробляється план першочергових дій об’єднаної опозиції після обрання у Верховну Раду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...