• Головна
  • На Львівській митниці затримали вантаж з «копійчаними» кранами
12:45, 20 січня 2012 р.

На Львівській митниці затримали вантаж з «копійчаними» кранами

Працівники Львівської митниці виявили факт подання товаросупровідних документів з неправдивими даними. З Польщі намагались ввезти вантаж з кранами до ванн, вартість яких по документах була значно занижена. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

У пункт пропуску «Шегині» митного поста «Мостиська» Львівської митниці прибув автомобіль «Форд-Транзит» під керуванням громадянина України. До митного контролю було подано товаросупровідні документи, згідно з якими на митну територію України було ввезено 350 «кранів змішувальних до ванних кімнат» вартістю на 36 400 польських злотих. Відправником товару вказано одну з фірм Польщі, а його одержувачем – фізичну особу підприємця у Львові.

Однак під час митного контролю і вивчення поданих товаросупровідних документів у працівників митниці виникли підозри стосовно правдивості вказаної у поданих документах інформації, зокрема щодо вартості товару. І не даремно. Адже згідно з висновками експертів, вартість переміщуваного товару виявилась значно більшою – понад 213 тим грн.

Складено протокол про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України. Крани, а також автомобіль, яким перевозили цей товар, вилучено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...