• Головна
  • 25% львів’ян пересіли на трамваї та тролейбуси
12:40, 18 січня 2012 р.

25% львів’ян пересіли на трамваї та тролейбуси

З введенням у Львові нової транспортної схеми четверта частина від усього пасажиро потоку припала на міський електротранспорт. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Андрій Білоус.

«Львівелектротранс» та АТП №1, де курсують великі автобуси, на сьогодні мають до 50% від усього пасажиропотоку. Зокрема, «Львівелектротранс» возить до 25% від усієї кількості пасажирів. Ситуація на підприємстві взагалі покращилась. Люди почали вчасно отримувати зарплатню і зрозуміли, що їхнє підприємство може працювати», - розповів А. Білоус.

Окрім того, він додав, що через збільшення пасажиропотоку на електротранспорті зросло навантаження на водіїв трамваїв та тролейбусів. Відповідно, у міській раді розглядають питання розширення мережі кіосків, де можна буде купити квиток на електротранспорт. Також розглядають питання диференційованої ціни між купівлею квитка в кіоску та у водія.

Нагадаємо, як повідомляли в управління транспорту та зв’язку ЛМР, пасажиропотік на трамваях та тролейбусах збільшився вдвічі. Якщо раніше за день роботи «Львівелектротранс» збирав 35-40 тис грн коштів від продажу квитків, то на сьогодні – 80 тис грн.

Джерело фото: uk.wikipedia.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,82
EUR
42,75
42,78
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...