• Головна
  • У МАУ пояснили з якої причини під час польоту у Львові задимівся літак, який прямував до Києва
13:31, 15 січня 2016 р.

У МАУ пояснили з якої причини під час польоту у Львові задимівся літак, який прямував до Києва

У МАУ розповіли, що сталося із літаком, який виконував рейс "Львів-Київ". 

Пасажирський літак, який сьогодні вилетів зі Львова до Києва, повернувся назад і здійснив вимушену аварійну посадку через запах горілого пластику у салоні судна. Про це повідомили ZAXID.NET у прес-службі авіакомпанії «МАУ».

жодних ознак загоряння у літаку не виявили

"Незважаючи на запах горілого пластику, жодних ознак загоряння у літаку не виявили. Прийнявши рішення повернути судно у аеропорт, командир літака  діяв у повній відповідності з чинними авіаційними процедурами», – зазначила корпоративний прес-секретар «МАУ» Євгенія Сацька.

Причину цього інциденту з’ясовує технічна комісія. За попередньою висновками, всі системи літака є справними. Запах в салоні міг бути спричинений потраплянням пластикового предмета (целофановий пакет, шматок целофанової плівки для пакування валіз) до двигуна або до повітрязабірника. Однак точну причину в авіакомпанії назвуть після поглибленої технічної перевірки.

У прес-службі також зазначили, що  на борту літака було 154 пасажири, з них 115 – трансферних. В авіакомпанії повідомили, що усім пасажирам, які через затримку літака перебувають в аеропорті, було двічі забезпечено харчування. Трансферним пасажирам, які втрачають стикування з міжнародними рейсами з «Борисполя», авіакомпанія пропонує прийнятні варіанти для перебронювання квитків.

До Києва пасажири відправляться тим же літаком. У столиці літак приземлиться о 14:30.

В авіакомпанії також додали, що літак 2010 року виробництва. Компанія «МАУ» отримала його абсолютно новим з заводу концерну «Боїнг» в Сіетлі 20 лютого 2010 року. Від початку експлуатації він налітав 22 678 годин та здійснив 7 702 посадки.

Нагадаємо, 15 січня вранці літак сполученням «Львів – Київ» повернувся до аеропорту через 20 хвилин після вильоту із львівського аеропорту. За словами пасажирів, у салоні було задимлення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #літак #дим #новини #пригоди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...