• Головна
  • Відомий львів'янин Павло Табаков ледь не став причиною бійки зіркових тренерів під час запису програми «Голос країни» (ВИДЕО)
11:30, 17 січня 2012 р.

Відомий львів'янин Павло Табаков ледь не став причиною бійки зіркових тренерів під час запису програми «Голос країни» (ВИДЕО)

Одразу три зіркові тренери телевізійного проекту «Голос країни. Нова історія» не могли поділити Павла Табакова. Діана Арбеніна, Валерія та Олександр Пономарьов жваво намагались перетягнути Табакова до своєї команди. Вислухавши всіх тренерів, Павло віддав перевагу співпраці із Арбеніною.

«Відчуваю у вас нерв, який люблю і який буде співзвучний з моїм», - переконала Табакова Діана Арбеніна.

Цікаво, що «рефері» дискусії Олег Скрипка так і залишився сидіти спиною до конкурсанта, щоправда в коментарі зазначив: «Впевнений, ви будете у фіналі».

Валерія і Пономарьов працюють у схожому зі мною амплуа: обоє – лірики, романтики. А от Арбеніна – втілення рок-н-ролу, - каже Павло Табаков. - Хочу спробувати «порок-н-ролити» з нею. Мені сподобався стиль роботи Діани у першому сезоні «Голосу країни». А ще – якось бачив, як в одній з телепрограм вона розповідала про групу Queen. Тоді-то уперше й прийшла думка: «З цією людиною знайшов би спільну мову». І коли на «сліпих» прослуховуваннях на мить завагався, інтуїція підказала мені обрати саме Арбеніну. Діана вміє боротися, за свою команду усіх «порве». У цьому вона – левиця.

Нагадуємо, що Павло Табаков має чималий досвід. Перемога в проекті «Шанс», вдала участь в «Україна має талант!» і національних відборах на «Євробачення»... Табаков вже непогано зарекомендував себе не лише на львівському рівні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...