• Головна
  • Чого очікувати львів'янам від сьомої хвилі мобілізації: подробиці
14:28, 12 січня 2016 р.

Чого очікувати львів'янам від сьомої хвилі мобілізації: подробиці

Чергову, сьому хвилю мобілізації прогнозують на березень 2016 року.

Цього разу Генеральний штаб планує залучити до лав Збройних Сил військовослужбовців за контрактом, який укладатимуть на півроку. Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня», пише IA ZIK.

Після невдалої шостої хвилі мобілізації у Збройних Силах вирішили, що значно краще мати справу із вмотивованими людьми. Відтак, наступний набір до лав ЗСУ планують проводити переважно на контрактній основі.

«На жаль, ми констатуємо, що патріотизм серед військовозобов’язаного населення значно понизився. Тому намагатимемося якомога більше мотивувати українців до військової справи та піднімати престиж служби», – наголосив заступник військового комісара з роботі з особовим складом та громадськістю Борис Андрєєв.

Наразі у Міноборони вважають, що врахували усі помилки і прогалини минулих призовів. Тому сподіваються, що сьома хвиля мобілізації пройде успішно й без проблем. 

Тим часом, як зазначили у Львівській ОДА,  вони уже готуються до 7-ї хвилі мобілізації.

Втім, за словами  заступника голови Львівської ОДА Андрія Корната, поки що жодних розпоряджень немає. 

«Ще немає ніяких наказів, тому на цей час ми в очікуванні. Готуємося, очевидно, до так званої 7-ї хвилі мобілізації, але поки що немає відповідних розпоряджень», – зазначив Андрій Корнат, пише Вголос

Нагадаємо, як раніше повідомляв 032.ua, в Генштабі ще минулого року казали, що у 2016 році в Україні може бути сьома хвиля мобілізації. Повідомлялось, залежатиме вона від воєнно-політичної ситуації в Україні та за її межами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...