• Головна
  • На Львівщині викрили "спритного бізнесмена", який легалізовував нерозмитнені автомобілі
17:53, 4 січня 2016 р.

На Львівщині викрили "спритного бізнесмена", який легалізовував нерозмитнені автомобілі

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили 45-річного чоловіка, який за певну винагороду надавав громадянам послугу, пов’язану із тривалим перебуванням на митній території України автомобілів з іноземною реєстрацією.

Як розповіли 032.ua у прес-службі ГУ нацполіції у Львівській області, чоловік фальсифікував офіційні документи. Так, у закордонних паспортах своїх клієнтів, він ставив підроблені печатки де зазначалося, що громадяни мають вид на проживання у Литві. А це, у свою чергу. дає право користуватися автівкою протягом року, незважаючи на митне законодавство України.

У жовтні 2015 року чоловіка затримали на "гарячому", коли він отримував чергову винагороду, цього разу від львів'янина. За перевезення та використання на території України автомобіля «Мереседес-Бенц» класу "А", "бізнесмен" мав отримати 3,7 тисяч доларів.

А під час обшуку правоохоронці виявили у нього закордонні паспорти громадян України, 6 печаток іноземних фір,  іноземні технічні паспорта та номерні знаки автомобілів різних країн Євросоюзу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 358 (ч.1,4) ККУ. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 2 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #авто #нерозмитнені_авто #пригоди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...