• Головна
  • На Львівщині терміново ліквідують транспортний колапс
13:26, 13 січня 2012 р.

На Львівщині терміново ліквідують транспортний колапс

У Львівській обласній держадміністрації створена робоча група для вирішення проблем у зв'язку з впровадженням у Львові нової транспортної схеми, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

"І місто, і управління транспорту обласної адміністрації терміново створюють не просто робочу групу, а робочий орган з ліквідації цього транспортного колапсу. Завдання групи - виявити місця нестиковки транспортної схеми, накладки нової і старої схем, а також критичні місця, що випали з нової схеми і потребують термінового посилення ", - сказав він.

За словами М. Костюка, на початку майбутнього тижня робоча група повинна надати реальні пропозиції для вирішення проблеми.

У той же час він підкреслив, що не варто говорити про скасування схеми. "Зміни в транспортній мережі міста були необхідні. Ми прийняли рішення, що будемо допомагати належним чином вийти з ситуації, що склалася, але ні в якому разі не скасовувати. Моя суб'єктивна думка - потрібно вибачитися, виправити і рухатися вперед", - сказав він.

За словами М. Костюка, він "був змушений втрутитися в цю ситуацію, оскільки місто не вирішив завдання, впровадження транспортної мережі пройшло не на високому технологічному рівні і без належної підготовки".

Голова облдержадміністрації пообіцяв особисто випробувати на собі нову транспортну схему після внесення до неї поправок. "Ми проведемо тестові поїздки, в них візьмуть участь все і голова також. Не думаю, що в цьому є щось страшне", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, з 1 січня у Львові запроваджена нова схема руху пасажирського автотранспорту. Її функціонування викликало невдоволення жителів міста. У соціальних мережах "Вконтакте" і Facebook організовані групи під назвою "Спасибі міру Садовому за те, що я йду пішки додому", учасниками яких стали вже близько 2000 чоловік. На сторінці цієї групи оприлюднено пропозиції 17 січня зібралися на мітинг біля стін міськради з акцією протесту і вимагати скасування нової транспортної схеми.

 

У свою чергу, міська влада заявляли, що протягом місяця ситуація з пасажирськими автоперевезеннями в місті стабілізується і нова схема запрацює майже на проектну потужність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...