• Головна
  • У Львові інвалід з дитинства не може припаркувати свій автомобіль через горе-водіїв
16:20, 24 грудня 2015 р.

У Львові інвалід з дитинства не може припаркувати свій автомобіль через горе-водіїв

За словами чоловіка, усі місця для інвалідів на парковці зайняті через те, що на вказаних місцях залишають свої авто переважно особи, які не є інвалідами, мотивуючи це тим, що усі інші паркомісця переповнені.

Про це інформує 032.ua.

Як повідомляє депутат Львівської міськради Уляна Пак у своєму зверненні до міського голови Львова від 17 грудня, до неї звернувся львів'янин пан Михайло, що проживає на вулиці Петлюри. Чоловік є інвалідом із дитинства, проте, має змогу самостійно користуватися автомобілем.

Чоловік найчастіше залишає своє авто біля магазину «ВАМ» по вул. Виговського, 1ОО, біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької на проспекті Свободи, 28, а також біля Головної пошти по вул. Словацького, 1.

Однак, зазвичай, за вищезазначеними адресами усі місця для інвалідів зайняті. Пан Михайло розповідає, що на вказаних місцях залишають свої авто переважно особи, які не є інвалідами та не перевозять інвалідів, мотивуючи це тим, що усі інші паркомісця переповнені.

Депутат переконана, що описана ситуація є неприпустимо і потребує негайного вирішення. Позаяк, позиціонуючи себе як європейське місто, Львів повинен стати прикладом толерантності та взаємоповаги, забезпечуючи усім мешканцям рівні можливості, обов'язково враховуючи при цьому індивідуальні особливості кожного.

Відтак, депутат просить зобов'язати відповідні структурні підрозділи Львівської міської ради організувати спільно із патрульною службою міста Львова перевірки власників автомобілів, припаркованих на місцях для інвалідів, на наявність у них чи їх пасажирів відповідного статусу, а у випадку відсутності - вживати усіх можливих заходів з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,88
42,95
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...