• Головна
  • “Мобільне місто”: мобільні додатки, які спрощують життя львів'ян
суботня розмова
11:29, 19 грудня 2015 р.

“Мобільне місто”: мобільні додатки, які спрощують життя львів'ян

суботня розмова

У сьогоднішній суботній розмові 032.ua підготував для Вас підбірку мобільних додатків, які будуть корисні львів'янину і які не завадить мати на своєму мобільному телефоні.

Е-звернення у ЛМР

mSI-qulG9vI

Мало хто знає, але до львівських чиновників можна звертатися онлайн. Так, міськрада розробила додаток, який дозволяє надіслати звернення у Львівську міську раду просто із мобільного телефону.

Залишити своє звернення не складно. Для цього необхідно заповнити відповідні поля, обрати категорію, коротко описати суть проблеми. Якщо є необхідність, то завантажити фото.

Термін надання консультації-відповіді становить 7 днів. Відповідь приходить на електронну пошту.

Додаток уже має нову версію. Завдяки вдосконаленям, користувачі тепер можуть переглядати історію своїх звернень, зберігати звернення, які не були надіслані, як чернетку, надіслати звернення зі зображенням без точки Wi-Fi, маючи при цьому мобільний інтернет. І що не менш важливо мобільний додаток має новий зручний дизайн.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ

 

Lviv Router

“Мобільне місто”: мобільні додатки, які спрощують життя львів'ян (фото) - фото 2

Завдяки цій програмі, можна знайти усі маршрути громадського транспорту Львова, які Вам потрібно.

Програма є зручною у використанні. Щоб отримати список маршрутів, достатньо ввести адресу відправлення та адресу призначення. Програма самостійно підбирає доступні маршрути (прямі чи з пересадками) та відсортує список в порядку їх оптимальності.

Що дуже важливо, база даних регулярно оновлюється. Для роботи програми не потрібне підключення до інтернету.

Скачати мобільний додаток можна ТУТ

 

Карта Львова офлайн

D-4A1edPMXc

І хоч прогрес невпинно рухається вперед, трапляється й таке, що у Львові не завжди є можливість підключитися до Wi-Fi і не завжди на телефоні є мобільний інтернет. В таких випадках у нагоді Вам стане мобільний додаток  “Карта Львова офлайн”.

Програма працює без підключення до Інтернету і є має ще кілька позитивних моментів.   Зокрема, карти високої деталізації є адаптовані для роботи з мобільними пристроями, карта визначає Ваше місце розташування за допомогою GPS. Окрім цього Ви можете відправити свої координати GPS через SMS знайомим.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ  


Lviv Travel Places

_lMC-GKS5lk

Кожен знає, що Львів — туристичне місто. І щодня до нас приїжджають десятки туристів та гостей. Усі вони хочуть дізнатися чим Львів особливий, оглянути пам'ятки архітектури. Для того, аби при потребі, Ви змогли провести екскурсію для Ваших гостей з інших міст та закордону, в нагоді Вам стане мобільний додаток Lviv Travel Places. Тут зібрана вичерпна інформацію про цікаві міста нашого Львова.

Програма зручною у використанні - Ви просто обираєте об’єкт, який Вас цікавить, а програма надає про нього повну інформацію, фотографії. Окрім цього пропонує сформувати оптимальний маршрут, як пройти  до об'єкту ( пішки, громадським транспортом чи автівкою).

Місця у програмі поділені на категорії: музеї, пам'ятки архітектури, театри, заклади громадського харчування, готелі та ін. Зручним є пошук місць з допомогою карти та можливість фільтрувати їх по категоріях.

Завантажити можна ТУТ

 

Львів City Guide

“Мобільне місто”: мобільні додатки, які спрощують життя львів'ян (фото) - фото 5

Також пропонуємо Вам завантажити додаток нашого сайту 032.ua.

Тут Ви зможете знайти усю найактульнішу інформацію про життя Львова. У додатку є розділи новини, афіша, довідник підприємств. У рубриці “новини” Ви можете дізнатися про всі події та новини в місті. В “афіші” -  сеанси кіно, розклад виставок, вечірок. Усі організації, потрібні магазини, супермаркети Ви знайдете у довіднику підприємств.

Також у програмі є розділи: “дозвілля”, “довідкова”, “фотозвіти”, “оголошеня”, “вакансії” тощо.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ

Читайте також: Детальні плани територій Львова вивели на електронну карту

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...