• Головна
  • Реконструкція фонтану на площі Митній: фото, подробиці та витрати станом на сьогодні
17:39, 15 грудня 2015 р.

Реконструкція фонтану на площі Митній: фото, подробиці та витрати станом на сьогодні

На площі Митній продовжують реконструювати фонтан без чаші. Щоправда, до Нового року робітники не встигнуть повністю звести надсучасний водограй. Відтак його на зимовий період законсервують, а весною відновлять ремонтні роботи.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

На площі Митній вже облаштували бетонну основу з дірками. Збоку конструкції встановили бронзову скульптуру хлопчика, яку демонтували зі старого водограю. Поряд ще стоять будівельні матеріали. За словами Личаківської районної адміністрації, ремонтні роботи з облаштування надсучасного фонтану затягнуться до наступного року.

"Підрядник виконав практично всі будівельні роботи. Однак погода не дозволяє далі облаштовувати фонтан. Тому ми вирішили законсервувати водограй. Весною роботи відновимо", – пояснив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

На реконструкцію "сухого" фонтану вже витрачено близько 450 тисяч гривень. Частину коштів ще вкладуть в освітлення водограю, встановлення наносів та форсунків.

"Думаю, що до Великодніх свят запустимо оновлений фонтан", – додав голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Нагадаємо, у жовтні на площі Митній розпочали оновлювати старий водограй.

Як виглядає фонтан станом на сьогодні:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...