• Головна
  • Вул. Мечникова планують відремонтувати до кінця літа наступного року
19:00, 14 грудня 2015 р.

Вул. Мечникова планують відремонтувати до кінця літа наступного року

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 14 грудня, на ремонт закривають вул. Мечникова на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів.

Про це 032.ua у прес-службі ЛМР.

Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м.

Взимку будемо міняти тут каналізаційний колектор

"З сьогоднішнього дня приступаємо до великої роботи – закінчення ремонту вул.Мечникова. Роботи розпочинаємо зараз, бо взимку ця вулиця є дуже незручна для автомобілістів, намерзання не дозволяють нормально проїжджати ні мешканцям міста, ні снігоприбиральній техніці. Взимку будемо міняти тут каналізаційний колектор, який є частково зруйнований. Цю роботу потрібно зробити і той період, коли найменше дощів. Мороз роботі не завадить, адже не буде вологи, і це дасть змогу підряднику працювати на глибині 9-10м. розповів в.о.першого заступника міського голови Львова Віктор Пушкарьов.

Загалом, вул. Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Пекарської. Замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #ремонт #вулиця_Мечникова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...