• Головна
  • У Львові на Різдвяному ярмарку пропонують святковий крам та товари з… Путіним (ФОТОРЕПОРТАЖ)
18:00, 14 грудня 2015 р.

У Львові на Різдвяному ярмарку пропонують святковий крам та товари з… Путіним (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На проспекті Свободи свої двері відчинив щорічний Різдвяний ярмарок. Ярмаркове містечко з'явилося ще й біля Ратуші. Відвідувачам пропонують випити гарячих напоїв, посмакувати домашньою випічкою та придбати різноманітні сувеніри.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

На Різдвяному ярмарку від кількості товарів прогинаються столи. У більше ста дерев'яних хатинках пропонують вироби ручної роботи, продукти бджільництва, сувеніри для оформлення інтер'єру. Продавці закликають перехожих купувати святкові підсвічники на різдвяну тематику. За них вони просять від 120 гривень і більше. Де-не-де можна побачити ялинкові прикраси. Вони коштують щонайменше 20 гривень. 50 гривень – стільки доведеться віддати за свічку ручної роботи.

"Підходьте до нас! Ми маємо мила ручної роботи з цілющим ефектом", – закликала продавець.

На Різдвяному ярмарку пропонують ще й туалетний папір, на якому намальований Володимир Путін, та гру "Побий #уйла!". Багатьох відвідувачів обурює присутність товарів із зображення президента Росії. На думку людей, цим речам не місце на Різдвяному ярмарку.

"Чесно кажучи, я неприємно здивована. На Різдвяному ярмарку мають продавати святкові сувеніри, а не Путіна. Так вже несила на нього дивитися у новинах, то ще й тут його зустріла", – поскаржилися львів'янка пані Валентина.

Окрім товарів, відвідувачі можуть попити гарячих напоїв та скуштувати різноманітних наїдків.

Різдвяний ярмарок працюватиме до 17 січня. Завітати на нього можна у робочі дні – із 11.00 до 22.00 години, а у святкові та вихідні – з 10.00 до 23.00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #різдвяний_ярмарок #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...