• Головна
  • У Новояворівській районній лікарні планують встановити додаткові апарати «штучної нирки»
20:00, 3 грудня 2015 р.

У Новояворівській районній лікарні планують встановити додаткові апарати «штучної нирки»

У четвер, 3 грудня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з представниками громадської організації "Асоціація Життя".

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.

Зазначимо, що сьогодні, 3 грудня, хворі на ниркову недостатність зібралися на мітинг під стінами ЛОДА. Вони вимагали від чиновників вимагали демонтувати систему хімводоочистки даної компанії, яка, на їхню думку, є неякісною і замінити її на  систему "Фрезеніус Медикал Кер Україна".

Під час розмови із хворими, губернатор області Олег Синютка дав доручення  директорові департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богданові Чечотці врегулювати питання влаштування системи хімводоочистки.

Я ще раз наголушую, що на Львівщині не буде монополіста на ринку гемодіалізу

"Я ще раз наголошую, що на Львівщині не буде монополіста на ринку гемодіалізу. Пацієнт мусить мати вибір, яким апаратом нирково-замісної терапії користуватись та які розхідні матеріали отримувати. Тому у відділеннях районних лікарень представники компаній, які працюють на ринку гемодіалізу, мають можливість ставити свої апарати "штучної нирки". Відділення гемодіалізу у Новояворівській районній лікарні – не виключення", - зазначив Олег Синютка.

Крім того, очільник області запропонував протестувальникам запросити незалежну комісію, яка проведе експертизу системи водоочистки компанії  "Б. Браун Медікал Україна", яку облаштовано у відділенні гемодіалізу у Новояворівській районній лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #пікет #гемодіаліз #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...