• Головна
  • Аропорту «Львів» виділили понад 2 га землі для продовження злітно-посадкової смуги
18:40, 29 грудня 2011 р.

Аропорту «Львів» виділили понад 2 га землі для продовження злітно-посадкової смуги

Депутати Львівської міської ради затвердили проект землеустрою для ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» щодо відведення та надання земельної ділянки на вул. Любінській, 168 у постійне користування. Земельна ділянка охоплює понад 2,4 га та використовуватиметься для будівництва продовження злітно-посадкової смуги. Відповідне рішення ухвалили вчора на сесії ЛМР.

Додамо, що концепція архітектурно-планувальної організації території аеропорту – детальний план території, відповідно до якого здійснюється комплексна забудова території аеропорту. Концепцією охоплена територія площею 497 га, що включає аеропорт та прилеглі до нього території.

1-й етап реконструкції та розвитку аеропорту та прилеглої території передбачає: реконструкцію з видовженням злітної смуги аеродрому; будівництво пасажирського терміналу на 2000 пасажирів; будівництво автовокзалу на 300 пасажирів; будівництво антитерористичного центру на 3 тис. кв. м заг. площі; будівництво під’їзних шляхів та автостоянок; реконструкцію та благоустрій привокзальної площі.

Джерело фото: http://dabk.dn.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,62
42,72
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...