• Головна
  • Як навчитися створювати продукт, який не потрібно продавати
15:25, 27 листопада 2015 р.

Як навчитися створювати продукт, який не потрібно продавати

Ідеальний продукт - той, який продає себе сам. В умовах постійно зростаючої конкуренції для багатьох створення такого продукту - мрія. Її досягненню часто заважають внутрішні перепони, стереотипи і бар'єри, які людина вибудовує для себе сама. І тоді конкурентне середовище перестає бути двигуном до розвитку бізнесу.

Як подолати ці внутрішні бар'єри і розсунути межі? Як перестати нескінченно конкурувати і почати відкривати нові ніші?

Габор Джордж Берт (спікер One Forum Ukraine і провідний експерт «Стратегії Блакитного Океану») знає, як перейти на новий рівень і піднятися над проблемою. На його переконання, іноді для цього потрібно просто згадати дитинство і відпустити свої фантазії.

Габор Джордж Берт вперше на території СНД проведе WorkShop для найпрогресивніших бізнесменів України: власників компаній, підприємців, топ-менеджменту компаній. Його бізнес-практика «Досягнення рівня без кордонів і конкуренції» допоможе учасникам отримати не тільки теоретичні, а й суто практичні навички нового мислення.

Організатори бізнес-практики - OLEROM Consulting - запевняють, що учасники тренінгу почнуть створювати новий продукт і відкривати нові ніші вже під час занять.

Габор Джордж Берт, експерт з інновацій, креативу і розробкам стратегій, а також провідний аналітик Blue Ocean Strategy, визнаної на сьогоднішній день найпрогресивнішою стратегією західної економічної думки, покаже на прикладі вашого існуючого бізнесу, як ефективно використовувати його нові навички.

Ви навчитеся ЧУТИ потреби своїх клієнтів і вирішувати проблему людини на піку його зацікавленості, в момент максимальної потреби, не рік тому і не хвилиною пізніше. Це вміння допоможе вам створювати продукт, який не потрібно продавати.

Тренінг відбудеться 17 і 18 грудня в Києві. Більш повну інформацію про програму бізнес-практики дізнавайтеся тут - forumone.olerom.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Габор Джордж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...