• Головна
  • У Львові продовжено реєстрацію кандидатів у волонтери на Євро-2012
10:35, 27 грудня 2011 р.

У Львові продовжено реєстрацію кандидатів у волонтери на Євро-2012

Всі бажаючи мають можливість бути в команді волонтерів приймаючого міста. Відбір відкритий до січня 2012 року. Про це повідомили в ЛКП «Агенція з підготовки міста Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

«85% сьогоднішніх кандидатів – представниці жіночої статі, більшість з яких – студентки 2-3 курсу. Активними є і пенсіонери: декілька десятків кандидатів – це львів’яни пенсійного віку, кваліфіковані спеціалісти, які декларують високі знання іноземних мов. Найпопулярнішими напрямками роботи серед волонтерів є інформаційно-довідковий супровід, мовна підтримка служб безпеки та допомога в організації фан-зони. Оскільки основною причиною долучитися до організації УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові є бажання допомагати гостям міста, використовуючи свої знання іноземної мови, така статистика є цілком зрозумілою», - розповіла Марія Чубата, координатор волонтерської служби приймаючого міста Львова.

Волонтерів набирають у фан-посольство, медіа-центр, фан-кемпінг, волонтерський центр, службу підтримки оформлення міста, під час організації промоційних заходів та медичній службі.

Навчання розпочнеться вже навесні наступного року та відбуватимуться в неділі, аби не заважити навчанню студентів. Анкета для майбутніх волонтерів на сайті www.uefaeuro2012.lviv.ua.

Джерело фото: teatre.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...