• Головна
  • Костюк звинувачує Садового, що той розвів у Львові «шанхай»
16:10, 26 грудня 2011 р.

Костюк звинувачує Садового, що той розвів у Львові «шанхай»

Голова Львівської облдержадміністрації розкритикував міську раду Львова у невиконанні рішень центральних органів влади та неспроможності нормально та вчасно провести реконструкцію привокзальної площі та під’їзної до неї вулиці Чернівецької. Про це керівник Львівщини повідомив сьогодні під час наради.

«Напередодні Нового року та Різдва майданчики розриті, всюди під ногами хлюпає вода і таке враження, що господаря в нас немає. Освітлення там ніяке, пішохідна зона розбита. Іншого виходу, як привести площу до порядку, не буде. Багато вражень про Львів складається з першого контакту з вокзалом і привокзальною площею. Якщо ми говоримо про туристичну привабливість Львова, то з цими «шанхаями», які обліпили Двірцеву площу - про це говорити не приходиться. Нам не потрібно було закопувати десятки мільйонів в центрі для того, щоб в цьому місці тримати такий розгардіяш», - зазначив М. Костюк.

Водночас він додав, що сьогодні інформуватиме віце-прем’єр міністра, міністра інфраструктури Бориса Колеснікова про те, що місто не виконує його доручень в підготовці об’єктів до Євро-2012.

Львівську міську раду на нараді представляв перший заступник міського голови Львова Олег Синютка. Він зазначив, що роботи по реконструкції площі та вул. Чернівецької гальмуються з двох причин: ненадходження коштів з державного бюджету та юридичні колізії з чотирма суб’єктами підприємництва (автостанція та об’єкти торгівлі), які знаходять на площі Двірцевій.

«Кожен раз, коли я стикаюся з вами, у вас є десятки причин, щоб нічого не робити. Призначайте нараду і розписуйте, хто що має робити. На будь-яке питання у вас заготовлена відповідь. Ми будемо показувати громадянам, хто і як займається роботою. Це треба мати такий хист до бєздєлія… Ви розвели тут балаган та свинюшники скрізь», - прокоментував доповідь представника міського голови М. Костюк.

Джерело фото: kitterywater.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...