• Головна
  • Якісні рішення - надійний результат
Реклама
12:00, 20 листопада 2015 р.

Якісні рішення - надійний результат

Реклама

З приходом холодів і повсюдним підвищенням тарифів, все більше людей віддають перевагу установці системи опалення на основі водяної теплої підлоги. Переваги подібної системи опалення очевидні: економія за рахунок зниження та управління температурою, зниження теплових і експлуатаційних витрат. При цьому рівень теплового комфорту збільшується в рази, завдяки тому, що тепло розподіляється рівномірно по всій житлової площі, на відміну від радіаторів, тепле повітря від яких одразу спрямовується вгору. Система «тепла підлога» повністю здатна замінити собою стандартні радіаторні схеми і забезпечити достатню кількість теплової енергії для опалення приміщення будь-якої площі.

В даний час основний сектор на українському ринку «теплих підлог» займає продукція зарубіжного виробництва, і частка вітчизняної продукції незначна. Та й ціни на закордонну продукцію не завжди задовольняють купівельну спроможність населення.

Одним з провідних українських виробників труби і комплектуючих для монтажу системи «Тепла підлога» є компанія ЛІОН, яка під власною торговою маркою LiSeven випускає трубу для теплої підлоги PE-RT - ця труба здатна витримувати екстремальні температури, довговічна, надійна і не потребує додаткового обслуговуванні при експлуатації. Більш того, труба має високу морозостійкість і здатна витримувати кілька циклів заморожування і розморожування.

скоба якорная

- «Труба виробляється з молекулярного зшитого поліетилену має антідіффузорний шар або, по-іншому, кисневий бар'єр, що перешкоджає проникненню кисню, а, отже, появі корозії. Приміто, що труба може застосуються навіть при транспортуванні агресивних рідин. Вона витримує екстремальні температури, високий тиск, безшумна і практично не потребує додаткового обслуговування. Що значно спрощує роботу комунальним службам», - відзначає Ганна Крихта, провідний спеціаліст технічного департаменту компанії ЛІОН.

Необхідно відзначити, що труба торгової марки LiSeven за якістю не поступається зарубіжним аналогам, але при цьому її вартість у кілька разів нижчі.

Також для труби LiSeven виробляються універсальні комплектуючі: монтажна планка і якірна скоба які виготовлені по аналогу європейських виробників і призначені для монтажу системи тепла підлога PE-RT.

Труба для теплого пола

Вибираючи співпрацю з компанією ЛІОН Ви знаходите не тільки надійного і сумлінного партнера, але і великі можливості для зростання Вашого бізнесу.

Довідка:

ЛІОН - один з провідних українських виробників, комплектуючих для систем опалення, водопостачання та сантехніки. Компанія виробляє: труби для теплої підлоги PE-RT ТМ, труби універсальні для гарячого і холодного водопостачання, опалення, труби поліпропіленові двошарові гофровані для зовнішньої каналізації, кріплення для системи тепла підлога, гофру сифонную, фітинги, муфти, хомути, металеві та пластикові хомути, гофрований рукав для систем водопостачання та опалення, труби поліетиленові для водопроводу, крани кульові, фільтри латунні сітчасті муфтові, клапани зворотні муфтові, пластикові набірні кріплення для МП, РЕХ систем, пластикове набірне кріплення для ППР систем, кронштейни різних видів, гаки швидкого монтажу труб, регульовані кронштейни кріплення розширювальних баків, якірна скоба, оголовки для свердловин, люки полімерні, електрозварні (терморезисторні) фітинги для поліетиленових труб.

За додатковою інформацією
звертайтеся за тел .: 0676264821
e-mail .: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...