Новини компаній
14:12, 19 листопада 2015 р.

Crab’s Burger у Львові!

Новини компаній

Цієї осені вже легендарний Crab House, Seafood & Bar з’явиться і у нашому місті - 20.11.2015 заплановано офіційне відкриття ще одного концептуального закладу відомого ресторатора – Діми Борисова. Зустрічайте Crab’s Burger Lviv!
Шановні друзі, львів’яни! Запрошуємо познайомитись із командою фахівців своєї справи і, найголовніше, відкрити для себе нові улюблені смаки! Чекаємо всіх-всіх-всіх у п’ятницю, 20 листопада, з 12.00 на Валовій, 15! Ми Вас любимо і чекаємо в гості!

Crab’s Burger у Львові!, фото-1


«Ми готувалися до цієї події майже півтора роки. Вистроювали логістику постачання живих та свіжих морепродуктів в Україну. Нарешті ми створили всі умови, щоб смакувати у Львові морськими делікатесами як в усьому світі за доступною ціною. Приходьте смакувати оригінальними бургерами з мармуровою яловичиною, крабсбургер-ролами та крабами й лобстерами, які ви самі собі оберете з акваріуму. До зустрічі!» – запрошує прийти на довгоочікуване відкриття ресторатор Діма Борисов.


В основі меню Crab’s Burger Lviv – легендарні чорні й білі бургери з м’ясом краба і лобстера, страви з популярних морепродуктів, азіатські пряні супи, салати з ракоподібними та ще багато-багато цікавого! Crab's Burger є в Києві, Одесі, а тепер - у Львові!
Більше про нас:

http://borisov.com.ua/

Долучайтеся у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/Crabs-Burger-Lviv

https://instagram.com/crabsburgerlviv/


До зустрічі у Crab’s Burger Lviv! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...