• Головна
  • У Львові відбудеться соціальна екскурсія для дітей
12:00, 23 грудня 2011 р.

У Львові відбудеться соціальна екскурсія для дітей

На екскурсію можуть піти діти з малозабезпечених та багатодітних сімей. Завтра 15 дітей та батьків безкоштовно відвідають музей Соломії Крушельницької. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Оригінальні світлини, афіші, програми концертів, портрети, фрагменти сценічних костюмів, нотні видання, особисті речі видатної оперної співачки.

«Ми ніколи не оминаємо участі в соціальних заходах. Серед працівників нашого музею є багатодітні батьки й мами, які самі виховують дітей. Ми добре знаємо проблеми, з якими вони стикаються. Тому ми, не вагаючись, підтримали соціальну кампанію «Добрі справи», й нашими послугами допомагатимемо багатодітним і малозабезпеченим сім'ям. Щомісяця ми проводитимемо безкоштовні екскурсії для таких родин. А також, з такої співпраці в майбутньому можуть народитися й інші соціальні проекти. Так ми серед дітей та батьків популяризуватимемо музичну культуру Галичини і Львова», - зазначила Ірина Криворучка, в.о. директора Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької.

«Екскурсія музеєм – це своєрідна подорож у минуле, під час якої сім'ї побувають в артистичному світі С. Крушельницької, разом з нею пройдуть її життєвим шляхом, радіючи за її успіхи на сценах найпрестижніших театрів світу, ближче познайомляться з її друзями та родиною. І, нарешті, учасники соціальної екскурсії почують неповторний голос великої співачки», - зазначила Галина Огорчак, науковий співробітник Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької.

Джерело фото: lviv.nezabarom.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...