Реклама
09:00, 11 листопада 2015 р.

Де рекламитись у Львові?

Реклама

Для просування бізнесу на ринку величезне значення має вибір правильного і якісного піару. Враження від першого знайомства з Вашою компанією формується протягом перших кількох секунд. І немає значення завдяки якому виду реклами клієнт дізнається про Вас, головне хороше її сприйняття, яке допоможе заручитись симпатією з боку цього потенційного споживача.

Де рекламитись у Львові?, фото-1

Спеціалісти студії «БрендМі» допоможуть розробити дієву рекламну кампанію, аби залучити велику кількість споживачів. Це може бути розробка та розміщення зовнішньої реклами, друк акційних пропозицій на буклетах чи флаєрах, пакування Ваших товарів, сувенірна корпоративна символіка у вигляді одягу з логотипом, брендованих ручок, чашок, блокнотів, календарів ділових щоденників.

Де рекламитись у Львові?, фото-2

Однією із найголовніших переваг студії є бажання розвитку. Завдяки чому команда рекламної агенції «БрендМі» не боїться реалізовувати складні проекти, адже кожен із них це впевнений крок до самовдосконалення.

Багаторічний досвід команди дизайнерів агенції «БрендМі» посприяє довершеності стилю Вашої компанії, розробить стилізований брендбук чи логотип, подбає про веб-дизайн та співвідношення кольорів і шрифтів.

Де рекламитись у Львові?, фото-3

Із портфоліо та повним спектром послуг агенції можна ознайомитись на сайті: http://www.brandme.in.ua

Студія співпрацює із державними установами, банками, іт-компаніями, ресторанами. Приймає участь у іт-конференціях та різноманітних громадських і спортивних заходах публічного формату, зокрема Lviv IT-Arena та Відкритий кубок Львова пам’яті заслуженого тренера України М. Ф. Євтушова ( що відбудеться 14 листопада в «ТРЦ Форум», м. Львів, вул. Під Дубом 7).

Де рекламитись у Львові?, фото-4

Для надання порад та пропозицій менеджери агенції завжди готові запропонувати та прорахувати оптимальний для Вас варіант цін, створити максимально комфортні умови співпраці та докласти енну кількість зусиль, аби запевнити Вас в якості та відповідальності під час виконання Вашого замовлення.

Студія реклами «БрендМі» - це місце, де поєднано цікаві ідеї, оригінальне мислення, неординарний підхід та винахідливий дизайн. І все це у Львові! Ви можете в будь-який зручний для Вас час підійти та переконатись, що Ваші задуми реальні. Адже, «БрендМі» це повністю безбар’єрні рішення втілення Ваших ідей.

Сторінка на 032: http://brandme.032.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/brandmeinua/

Де рекламитись у Львові?, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...