• Головна
  • Чемпіон Світу Георгій Зантарая відвідає турнір з дзюдо у Львові!
Реклама
16:17, 13 листопада 2015 р.

Чемпіон Світу Георгій Зантарая відвідає турнір з дзюдо у Львові!

Реклама

14 листопада в ТРЦ «ForumLviv» (вул. Під Дубом, 7Б) відбудеться Всеукраїнський командний турнір з дзюдо «Відкритий Кубок Львова пам’яті залуженого тренера України Михайла Федоровича Євтушова».

14 листопада в ТРЦ «ForumLviv» 8 найкращих команд з усієї України у запеклій боротьбі змагатимуться за Кубок Львова у вагових категоріях 66, 73, 81, 90 та +90 кілограм.

«Метою даного турніру є популяризація виду спорту дзюдо, а також промоція активного та здорового способу життя серед дітей, молоді та мешканців міста, саме тому ми запросили відомих в Україні спортсменів для залучення більшої кількості глядачів» - каже співорганізатор турніру Олексій Кучеренко.

Свою присутність на турнірі попередньо підтвердили зіркові гості: чемпіон Світу з дзюдо Георгій Зантарая, Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, багаторазова чемпіонка Світу з муай тай Олена Овчиннікова, чемпіони Світу зі стронгмену Володимир Рекша та Сергій Конюшок, а також граючий тренер львівської Енергії Максим Павленко.

Турнір відбуватиметься у Львові вперше та буде присвячений пам’яті залуженого тренера України Михайла Федоровича Євтушова, який за свою 40 річну тренерську діяльність зумів виховати понад 150 майстрів спорту з дзюдо.

«Ми учні видатного тренера, який зробив з нас команду, навчив нас не боятися труднощів, ставити перед собою найвищі цілі та досягати їх, саме тому разом ми вирішили організувати цей турнір» - каже співорганізатор турніру Дмитро Попадинець.

Важливо зазначити, що усі спонсорські кошти, організатори турніру передають в призовий фонд змагань для підтримки переможців та призерів турніру.

Партнери турніру: будівельна компанія «Білдінг енд девелопмент груп Україна», фітнес клуб «Преміум», магазин «Colombia» пр. Шевченка,20, рекламна агенція BrandMe та торгова марка «Квас Тарас», ООО «Група спортивних брендів УА» інтернет-магазин SPORTBRANDS.COM.UA – офіційний представник «Mizuno» в Україні, клуб «Sankoff» та ресторан «Дача».

Особливу подяку оргкомітет турніру висловлює Євгену Попову.

Генеральний медіа-партнер телеканал новин «24», медіапартнери ТРК «Люкс», ТРК «Львів», сайт новин 032, zaxid.net та сайт Галичина спортивна galsports.com.

Особливий партнер заходу ТРЦ «ForumLviv»

Початок заходу о 13.00, вхід для усіх бажаючих вільний!



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...