• Головна
  • «Зачинені двері» відкриють у Львові
10:47, 21 грудня 2011 р.

«Зачинені двері» відкриють у Львові

У Львові презентують документальний фільм «Служба безпеки ОУН. «Зачинені двері» в кінотеатрі Олександра Довженка на проспекті Червоної калини 22 грудня.

Громадськості стане відомо те, що зберігається в архівах. Стрічку зняв Віталій Загоруйко та Товариство пошуку жертв війни «ПАМ’ЯТЬ». Про це повідомили в прес-службі ЛМР. Зйомки фільму тривали лише 15 днів. Знімальними майданчиками стали вулички нашого міста, «Тюрма на Лонцького», музей Франка та села Загір'я і Вовків. Акторами стали шістдесят учасників Товариства пошуку жертв війни «ПАМ’ЯТЬ». Лише три дівчини зі знімальної групи мали театральну освіту, решта — актори-аматори. До речі, актори не отримали гонорару, працювали на власній ініціативі. Бюджет фільму склав 50 тисяч гривень.

Про історію створення, методи роботи СБ ОУН розповість документальна стрічка «Служба безпеки ОУН. «Зачинені двері», бо колись про це згадувати можна лише пошепки, в тісному колі, у пітьмах при «зачинених дверях», - зазначили автори фільму.

Як зазначив начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Вороновський, наступного року заплановано виділити кошти для Товариства пошуку жертв війни «ПАМ’ЯТЬ» на зйомки документального фільму «Криївка».

Джерело фото: zz.te.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...