• Головна
  • Куди піти цього тижня? 5 події, які можна відвідати безкоштовно
актуально
15:45, 9 листопада 2015 р.

Куди піти цього тижня? 5 події, які можна відвідати безкоштовно

актуально

032.ua підготував для Вас підбірку подій, які можна відвідати безкоштовно і завдяки яким можна провести цей тиждень весело та з користю. Отже, що робити у Львові цього тижня?

1. Подивіться кінострічку “Яма” і зустріньтесь із її режисером

У понеділок, 9 листопада, у Львівському палаці мистецтв, в рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, покажуть фільм “Яма”. Опісля відбудеться зустріч із режисером.

Фільм тривалістю 84 хвилини розповідає про Наташу Юрченко, яка жила у маленькому селі, доки забудовники не вирішили зайняти цю місцевість. Її сім’я чинила спротив забудові, а тепер опинилася в пастці поміж висотних будинків. Наташа хоче боротися за свій дім, але в її родині назрівають конфлікти. Як далеко вона піде заради рідної домівки? Кінопортрет п’яти років життя однієї надзвичайної родини в сучасній Україні.
Початок фільму о 19:00.

2. Дізнатесь більше про філософію культури

У вівторок, 10 листопада, видатний філософ Анатолій Ахутін проведе три семінари, присвячені філософії культури. Початок семінару о 18:00, в аудиторії 424 Гуманітарного факультету УКУ.

3.Розмалюйте компостери в трамваї

14 листопада львівські дітлахи, вік яких становить від 8 років до 14 років, зможуть долучитися до розмальовування компостерів.

Коли? В суботу о 17:00 - заняття в студії на вул.Івана Левинського, 14. Під час заняття учасники візьмуть участь у розробці спільної стилістики і тематики, розмалювання компостерів. У неділю - доробки будуть у трамвайному депо на Городоцькій.

Попередній запис обов'язковий. Записатись можна за телефоном 0958912780 ( Катерина).

Нагадаємо, що у Львові активісти розфарбували 24 компостери в електротранспорті.

4. Дізнайтесь, яким було театральне життя у нашому місті під час Першої світової війни

У четвер, 12 листопада, історик, кандидатка історичних наук Оксана Дудко прочитає лекцію на тему: театральне життя Львова під час Першої світової війни.

Початок лекції о 18:30 у Центрі міської історії.

5. Подивіться, як на площі Музейній запалять сотні свічок

З 13 по 15 листопада у Львові на площі Музейній біля Домініканського собору триватиме Фестиваль Свічок. Організатори обіцяють, що львів'яни, які прийдуть на площу впродовж свята зможуть відчути затишок, а також романтичну атмосферу. В ці дні для відвідувачів також проведуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками.

Автор: ІРИНА ТРУШ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #куди_піти #культура #розваги #відпочинок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...