• Головна
  • У Львівському управлінні юстиції проводять співбесіди у режимі онлайн (ВІДЕО)
12:00, 9 листопада 2015 р.

У Львівському управлінні юстиції проводять співбесіди у режимі онлайн (ВІДЕО)

Юстиція — відкрита для людей. Під цим гаслом відбуваються співбесіди із кандидатами на керівні посади у відділи державних виконавчих служб та реєстраційних служб районів Львівської області.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

На відміну від звичних співбесід, вони відбуваються у режимі онлайн, відтак, мешканці можуть почути як ведеться розмова з кожним кандидатом.

А от веде розмову із кандидатами начальник Головного територіального управлінні юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, який пропонує відповісти на досить цікаві запитання, котрі, мабуть, не кожен учень одразу пригадає. До прикладу, коли був підписаний IV універсал, в якому році прийняли Конституцію України, склад Кабінету Міністрів України, класифікація посад та рангів держслужбовців, функції держави згідно з Конституцією України, чому люди скаржаться на Вас, що не подобається у своїй роботі, чи брали хабарі тощо.

Зазначимо, що напередодні співбесіди, кандидати на посади у виконавчій службі виконували письмові завдання, а вже на відкритій співбесіді, шляхом запитань начальник юстиції перевіряв їхні знання. Участь у конкурсі брали як діючі працівники, так і нові кандидати.

Сьогодні, 9 листопада о 14 год, у Львові відбудеться чергова онлайн трансляція співбесід із кандидатами на посади керівного складу відділів державних виконавчих служб районів Львівської області. Переглянути її можна буде за посиланням ТУТ.

Зараз пропонуємо Вам переглянути, запис попередньої співбесіди за 5 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #співбесіди #юстиція #онлайн #Ярослав_Жукраовський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...