• Головна
  • Черговий гуманітарний конвой для окупованого Донбасу підготували в Росії
10:40, 9 листопада 2015 р.

Черговий гуманітарний конвой для окупованого Донбасу підготували в Росії

Вантажні автомобілі із так званою "гумдопомогою" відправилися із підмосковного Ногінська в Ростовську область, де почалося формування 44-ї автоколони

Про це повідомляє прес-служба МНС Росії, інформує 032.ua.

вирушили вантажні автомобілі, які увійдуть до складу чергової автомобільної колони з «гуманітарною допомогою» для жителів Донецької і Луганської областей

"Сьогодні, 9 листопада  о 06:00 ранку, із Ногінського рятувального центру МНС Росії в Ростовську область вирушили вантажні автомобілі, які увійдуть до складу чергової автомобільної колони з «гуманітарною допомогою» для жителів Донецької і Луганської областей», - йдеться у повідомлені МНС Росії.

Зазначимо, що у Донському рятувальному центрі МНС Росії до машин з Ногінська приєднаються автомобілі з інших регіонів. Всього автомобільна колона нараховуватиме 100 вантажівок.

Зазначимо, що цей гуманітарний вантаж стане вже 44 за ліком, що відправлений із Росії. Після кожного такої допомоги, російські бойовики на Донбасі несподівано очікують підкріплення у вигляді зброї, після у зоні АТО різко загострюється воєнна ситуація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #гуманітарний_конвой #Росія_Донбас #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...