• Головна
  • Футбольні фанати закидали яйцями каси стадіону «Арена Львів» (ВІДЕО)
15:28, 4 листопада 2015 р.

Футбольні фанати закидали яйцями каси стадіону «Арена Львів» (ВІДЕО)

Футбольні фани, які не змогли придбати квитки на матч "Україна"-"Словенія" у касах "Арени Львів" влаштували протест. Вони закидали яйцями каси стадіону і вдруге блокували рух транспорту на вул. Стрийській. 

Про це повідомляє кореспондент 032.ua 

Причиною протесту вболівальників стало те, що учора, 3 листопада, футбольним фанатам повідомили, що у касах "Арени Львів" більше не продають квитків на матч "Україна"-"Словенія". Відмову пояснили тим, що під реалізацію стадіону «Арена Львів» ФФУ виділила близько 6,5 тисяч квитків. Усі квитки розкупили за лічені дні. Їх продавали з 10 години 2 листопада.

Відповідно до правил, які встановили у ФФУ, кожен вболівальник міг отримати 4 квитки, особисто пред’явивши касиру свій паспорт. 

Втім, вболівальники не ймуть віри, що квитків уже не має. Кажуть, що це не справедливо, їх просто приховали або продавали спекулянтам. Учора фанати навіть погрожували, що підпалять каси «Арени Львів»

В свою чергу, дирекція стадіону “Арена Львів” просить львів'ян не блокувати рух транспорту на вул. Стрийській і з розумінням поставитись до ситуації, яка склалась. 

Додамо, що учора, аби привернути увагу до проблеми із квитками фанати заблокували рух транспорту на вулиці Стрийській. Такі ж спроби були зроблені і сьогодні.

Як раніше писав 032.ua, матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 "Україна – Словенія" пройде на головній львівській арені 14 листопада цього року.  

А тим часом пропонуємо Вам подивитися відео про те, що футбольні фанати закидали каси стадіону "Арена Львів" яйцями: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Арена_Львів #футбол #Україна #Словенія #фанати
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...