• Головна
  • Львівські вивіски стають більш делікатними
13:01, 16 грудня 2011 р.

Львівські вивіски стають більш делікатними

Відтепер жодна вивіска не з'явиться на фасадах будинків без її погодження. В обов'язки робочої групи входитиме не лише погодження вивісок, але й консультування з приводу особливостей встановлення вивісок у Львові.

З початку 2011 року робоча група розглянула 2161 проект вивісок, погодивши 1049 проектів. Про це 032.ua повідомили в прес-службі ЛМР.

«До проблеми впорядкування вивісок у Львові ми підійшли всебічно, провівши масштабну роботу. Зокрема, була створена робоча група, місто отримало новий Порядок встановлення вивісок, здійснене комплексне обстеження вивісок у центральній частині міста, триває робота над приведенням цих вивісок у відповідність до вимог чинного законодавства. В результаті, можемо чітко спостерігати як змінюються вивіски у Львові, а саме, як великі громіздкі касетони змінюються на делікатні естетичні вивіски із окремих літер, які не закривають фасадів будівель», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Комісія робочої групи: заступник міського голови з гуманітарних питань В. Косів, начальник управління охорони історичного середовища Л. Онищенко-Швець, начальник відділу художньо-архітектурного оформлення міста управління архітектури департаменту містобудування В. Сколоздра, директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун та начальник відділу міжвідомчих проектів управління економіки департаменту економічної політики О. Хестанова.

 

Львівські вивіски стають більш делікатними, фото-1

http://art-kyznja.at.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...