• Головна
  • Мера Львова підозрюють у корупції
15:55, 15 грудня 2011 р.

Мера Львова підозрюють у корупції

Правоохоронні органи просять перевірити міського голову Львова на ознаки корупції в його діяльності.

Про це йдеться у зверненні до керівництва СБУ та прокуратури у Львівській області голови фракції ВО «Свобода» у міській раді Руслана Кошулинського.

За його словами, А. Садовий, користуючись своїм положенням та правом формувати порядок денний сесії, надає певним питанням перевагу і вносить у порядок денний поза чергою, а інші - довгий час не виносить на розгляд сесії.

Депутат привів приклад питань, які за його словами, мер «з суб’єктивних причин» не виносить на розгляд. Зокрема, йдеться про питання щодо надання дозволів на користування земельними ділянками та продовження термінів оренди.

«Такі діяння Львівського міського голови мають усі ознаки корупційного правопорушення у формі неправомірного надання переваги фізичним або юридичним особам. Просимо (СБУ та прокуратуру - Ред.) провести перевірку щодо фактів незаконної діяльності львівського міського голови при формуванні порядків денних пленарних засідань. Зокрема, щодо наявності ознак корупційних діянь та прийняти передбачене чинним законодавством рішення», - зазначив під час виступу Р. Кошулинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...