• Головна
  • Корпорацію «Львівінвестбуд» звинувачують в нищенні Підгорецького монастиря (ФОТО)
15:14, 13 грудня 2011 р.

Корпорацію «Львівінвестбуд» звинувачують в нищенні Підгорецького монастиря (ФОТО)

Депутати Львівської облради звинувачують корпорацію «Львівінвестбуд» у нищенні історичної пам’ятки Підгорецького монастиря. Про це сьогодні під час сесії Львівської облради заявила депутат від ВО «Свободи» Ірина Сех.

За її словами, корпорація виграла тендер на проведення реставраційних та ремонтних робіт в монастирі отців-василіан у Підгірцях. На проведення робіт з бюджету було виділено 5 млн грн.

«Ця святиня пережила війни, пожежі, а зараз може бути знищена. Під час виконання робіт постійно порушувалися норми будівництва, відбувалося відхилення від проектної документації. Далі виконавець робіт зруйнував дорогу до монастиря. А система водовідведення, на яку викинуто мільйони, має негативний ефект»,  - зазначила І. Сех.

Також вона повідомила, що «Львівінвестбуд», яка нищить монастир, виграла тендер на проведення робіт у Жовкві на 15 млн грн.

«Я вимагаю створення комісії, яка би вивчила ситуацію із реставраційними роботами в Підгорецькому монастирі та з’ясувала, як виконавцю робіт вдалося виграти наступний тендер», - додала депутат.

Корпорацію «Львівінвестбуд» звинувачують в нищенні Підгорецького монастиря (ФОТО), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...