Оголошення про оренду, купівлю та продаж нерухомості у Львові

Я хочу
Нерухомість
Район
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати

Останні оголошення

05:22, 4 квітня, №331111

Нерухомість у Львові

Кількість жителів міста Лева постійно зростає. Сюди приїжджають українці з різних куточків країни для пошуку високооплачуваної роботи. До того ж місто є великим туристичним центром, то ж тут досить багато іноземців, що зацікавлені в оренді квартир та хостелів. На сторінці “Нерухомість у Львові” представлені пропозиції від ріелторських компаній та власників, що пропонують оренду приміщень чи продаж квартир. Усі позиції залишаються актуальними і зможуть зацікавитись користувачів сторінки.

Вирішили купити чи зняти квартиру? Пошук оптимального варіанта не займе багато часу. Достатньо скористатися легкою формою фільтрації та вказати бажані:

  • район;
  • кількість кімнат;
  • рік будівництва ЖК;
  • етажність;
  • вартість.

Після цього ознайомтесь з розташуванням об’єкту на карті, а також з його околицями. Віддавайте перевагу пропозиціям, що знаходяться поряд з зупинками громадського транспорту, парками, учбовими закладами, медцентрами та супермаркетами. Також уважно почитайте наданий опис та подивіться фотографії. У разі виникнення додаткових питань зверніться за телефоном, що вказаний в об’яві.

Підготувати документацію про купівлю-продаж допоможуть спеціальні агентства. Професіонали знають, як скласти папери, що будуть відповідати діючому законодавству і пропонують цю послугу за невеликі гроші. Також більшість ріелторів мають власну базу пропозицій, тому знайти житло з їх допомогою можна швидко та легко.

Які будівлі представлені на порталі?

Останній час особливою увагою користується комерційна нерухомість. У новобудовах спеціально залишають місце на першому поверху для розташування магазинів, кондитерських, аптек, салонів краси. На сайті можна знайти інформацію щодо оренди приміщень та купівлі гаражів, земельних ділянок. Також можна самостійно розмістити безкоштовну об’яву, якщо ви маєте власну нерухомість і прагнете здати її у оренду.

Показати
Я хочу
Нерухомість
Ціна
від
до
Валюта
Район
Показати
Відповідальний за розділ
Євгенія
При виникненні проблем з оплатою послуг, просимо звертатися:
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites