Стефаника 11 Квартира , Апартаменти класу ВІП в це...

Тип
Квартира
Тип операції
Оренда подобово
Кімнат
1
Поверх
2
площа
47.00 кв. м.
Будинок
Вторинне житло
На жаль, оголошення застаріло
Апартаменти класу ВІП в центрі Львова. Включають в себе одну велику кімнату з двома зонами: зоною відпочинку та спальнею. Інтер’єр не залишить Вас без уваги, адже картини та скляні дверцята з малюнком старовинного міста Лева дозволять перенестися в історію і відчути всю атмосферу цього місця.
Будинок квартири був споруджений у XIX ст і є найвищим на цій вулиці, з внутрішньої частини межує з Палацом Потоцьких, а навпроти фасаду бібліотека імені Стефаника.
Комфорт та затишок- це головні риси апартаментів. У спальні Ви побачите ліжко з ортопедичним матрасом, приліжкові тумби, плазмовий телевізор, у відпочинковій зоні два зручні крісла, які розкладаються та камін. У кухні є вмонтовані меблі, духовка, газова поверхня, холодильник, мікрохвильова піч, чайник. Санвузол Вас порадує душовий бокс-ванна з різноманітними функціями та пральна машина.
Балкон-тераса відкриє прекрасний краєвид на алею Палацу Потоцьких та старе місто, а у вечірній час завершить Ваш день під зірковим небом та романтичним настроєм.
Ми будемо раді зробити Ваш відпочинок найбільш комфотним та незабутнім.
900 грн.
Leo Apartment
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного