• Головна
  • 25 травня в МВЦ відбудеться найбільша IT-конференція України - iForum-2017
Новини компаній
12:51, 11 травня 2017 р.

25 травня в МВЦ відбудеться найбільша IT-конференція України - iForum-2017

Новини компаній

Крім традиційних потоків конференції - «Інтернет-бізнес / Стартапи», «Інтернет-реклама і просування» і «Інтернет-технології», - в цьому році з'являться експериментальні потоки:

- «Інновації» (Ігор Новіков (Singularity University)
- «Кіберспорт / Відеоблоги».

Програма потоку «Інновації» сформована з урахуванням актуальних світових трендів за трьома основними напрямками: технології, бізнес-моделі і суспільство.
Потік «Кіберспорт / Відеоблоги» присвячений трендам в сферах ринку, розвиток яких за своїм обсягом, інвестицій та впливу на суміжні дисципліни вже можуть претендувати на звання самостійних галузей.
Продовжить роботу також секція «Освіта», яка стартувала в минулому році і затребувана учасниками. Вона буде висвітлювати освітні технології майбутнього, новітні підходи в темі персональної та колективної освіти.
Окремо варто відзначити Англомовну секцію, де інвестори з Європи і США розкажуть про свій досвід побудови бізнесу на чужих ринках.

На iForum-2017 буде розгорнута масштабна експозиція «Місто майбутнього», де футурологічні рішення представлять компанії, які виробляють товари в сферах робототехніки, доповненої і віртуальної реальності, інтернету речей, цифрового виробництва, поновлюваних джерел енергії та ін.

Промокод 235737 дає знижку 10%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...