• Головна
  • Непереможні "Карпати" та чемпіонська гра донецького "Шахтаря": огляд 26-го туру української Прем’єр ліги (ВІДЕО)
13:03, 24 квітня 2017 р.

Непереможні "Карпати" та чемпіонська гра донецького "Шахтаря": огляд 26-го туру української Прем’єр ліги (ВІДЕО)

Львівські "Карпати" під керівництвом Олега Дулуба продовжили свою безпрограшу серію в рамках чемпіонату України. Завдяки перемозі над "Волинню" переможна хода львів’ян становить вже 8 поєдинків.

Сайт 032.ua пропонує Вашій увазі огляд 26-го туру української Прем’єр ліги.

"Карпати" - "Волинь" - 1:0.

Львівські "Карпати" на полі "Арени Львів" виявилися сильнішими у Галицькому-Волинському дербі в протистоянні із луцькою "Волинню". Героєм зустрічі став 19-річний Олексій Гуцуляк, який у першому таймі вдало замкнув простріл Олександра Гладкого. Втім, гравці "Волині" на футбольному полі були зовсім не хлопчиками для биття. Лучани були сильнішими за "левів" практично у всіх ігрових компонентах, однак не спромоглися забити гол у ворота Євгена Боровика.

"Динамо" - Шахтар" - 0:1.

Столичне "Динамо" на очах у власної публіки поступилося донецькому "Шахтарю" на полі НСК "Олімпійський". Кияни впродовж поєдинку спромоглися всього двічі загрожувати воротам свого суперника, тоді, як "гірники", постійно тримали в напрузі Максима Коваля. Перемога на класі, як прийнято говорити нині.

"Олександрія" - "Олімпік" - 1:0.

"Олександрія" нарешті змогла подолати свою ігрову кризу у 2017 році, здолавши на власному полі донецький "Олімпік". Єдиний гол у зустрічі забив півзахисник "олександрійців" Артем Полярус на 48 хвилині поєдинку. 

"Дніпро" - "Ворскла" - 2:0.

У 26-му турі "Дніпро" здобув свою першу перемогу за останніх 8 місяців. Востаннє перемогу з різницею у два м’яі дніпряни святкували ще 26 серпня минулого року. коли на "Дніпро Арені" перемогли "Зорю". Тепер же підопічні Дмитра Михайленка здолали завжди не зручну для себе полтавську "Ворску". Футболісти "Дніпра" вдало скористалися помилками своїх суперників в обороні: спочатку Кочергін потужним ударом змусив капіталювати голкіпера "Ворскли", а згодом Довбик встановив кінцевий результат зустрічі. 

"Зоря" - "Чорноморець" - 1:2.

Одеський "Чорноморець" перетворюється на справжю грозу авторитів для українських грандів. Зовсім нещодавно одесити, на подив багатьом, обіграли в Одесі донецький "Шахтар", а в 26-му турі черговою "жертвою" команди із Одеси стала луганська "Зоря" - до слова, претендент на бронзові нагороди. Переможним дублем за "Чорноморець" відзначився Дмитро Коркішко. 

"Сталь" - "Зірка" - 1:0.

Багато боротьби та мало футболу - таким вийшов поєдинок між "Сталлю" та "Зіркою". Матч цілком міг завершитися сумними для вболівальників "нулями" на табло, якби не бразильський легіонер "Сталі" Леандро.  Вдало впіймавши м’яч, бразилець потужно пробив і влучив у "дев’ятку" воріт свого суперника. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...