• Головна
  • “ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння
Новини компаній
17:00, 21 квітня 2017 р.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння

Новини компаній

20 квітня 2017 року місія “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ організувала щорічну масштабну та незабутню акцію “Великодні забави для дітей” –  2017 у Музеї народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицього (Шевченківський Гай). Цього року участь в акції брали 600 дітей та понад 100 волонтерів та вихователів.

Як завше забави розпочалися з спільної Божественної Літургії, яку очолив отець Максим Рябуха, СДБ. Отець, у проповіді, наголосив, що Ісус є нашим найкращим другом, Він зробив найбільшу жертву – віддав своє життя заради нас. Христос воскрес із мертвих, щоб дати силу кожному із нас воскресати, тобто підніматися з колін, коли нам є зле. Він завжди є поруч і безмежно нас любить. Щиро вдячні о. Максиму, за теплі слова та присутність. Також дякуємо о. Юрію Остап’юку -голова Центру Студенського Капеланства, о. Тарасу Мирці – в’язничний капелан, о. Михайлу Білецькому –  настоятель військового храму Стрітення ГНІХ та капелан Ліцею ім. Героїв Крут та о. Всеволод Оліярник – парох храму Софії премудрості Божої, за те що разом з нами, разом з такою великою кількістю дітей пережили Христове Воскресіння! Висловлюємо подяку диригенту Соломії Марущак та хору “Ангелики” за прекрасний спів під час Божественної Літургії.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння, фото-1

Цьогоріч організатори змінили формат забав та ввели новинку – Фестиваль. Співорганізатором цьогорічного Фестивалю була Винниківська санаторна школа-інтернат. Діти та вихователі школи-інтернат підготували гарний концерт в якому розкрили усі традиції святкування Великодня на Гуцульщині. На заході усі запрошені навчальні заклади мали нагоду виступити із своїм номером та поборотися за головну нагороду. Діти шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, дитячих будинків проявляли себе на сцені у різних жанрах: спів, танці, гра на музичних інструментах, декламування віршів. Це було гарне феєричне шоу, яке запам’ятається багатьом і дітям і дорослим. Щиро хочемо подякувати нашим зірковим журі за відважність та небайдужість, а саме: Юрію Шивала – ведучий телешоу «Доброго ранку Львове», вокаліст гурту Хочу ЩЕ!; Іванні Пиріг – директор Навчального центру краси, власник мережі салонів краси АнІва; Марті Комар – співредактор дитячого модного журналу «Еврика»; Анісу Еттаєбу – фіналіст проекту «Голос Країни», соліст гурту Cover Jam. Богдану Гациляку – актор, автор проекту «Студія Магарич». Вітаємо переможців фестивалю та майбутніх співорганізаторів “Великодніх забав для дітей” – 2018 – Дитячий будинок сімейного типу, що на вулиці Мечнікова.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння, фото-2

Висловлюємо подяку вихованцям та педагогам Винниківській санаторній школі-інтернат за відкритість, клопітку роботу та допомогу в організації нового формату забав. Дякуємо за участь учням та дирекції закладів: Червоноградській школі-інтернат І-ІІІ ступенів, Спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів з Рава-Руської, Журавнівській санаторній школі-інтернат, Дитячому будинку “Добре серце”, НРЦ “Довіра”, НРЦ “Святого Миколая”, Львівській загальноосвітня школа-інтернат №2, Львівській загальноосвітній школі-інтернат №1 ім. Б.-І. Антонича, Дитячим будинкам сімейного типу, що на вулиці Мечнікова, Трак Глинянський, Порохова, ДБСТ з Домажира та на Сихові.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння, фото-3

В програмі Великодніх забав також були цікаві майстер класи, веселі гаївки, смачний обід, прикрашання великоднього дерева писанками, флешмоб,ігри та забави. Дякуємо молодіжним спільнотам та організаціям, які щорічно долучаються та допомагають забавляти дітей: Ораторія – Катехитична школа ім. Святогго Домініка Савіо (ц. Покрови), Центр Студенського Капеланства, Українська Академія Лідерства, НВК “Школа-гімназія Шептицьких”, СГО “Милосердя”, САД Боско, Світло Христа, Українська Молодь Христові.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння, фото-4

І звичайно хочемо згадати тих, хто допоміг нам реалізувати це свято для дітей, які найбільше потребують нашої любові та опіки. Висловлюємо подяку п. Роману Назаровцю  та Дирекції Шевченківського гаю, які впродовж 6-ти років надають нам прекрасну територію та за терпеливість. Також партнерам які долучилися до організації свята, а саме: п. Роману Федишину та Дирекції ринку «Шувар» , які надали кошти для продуктів та святкового обіду; п. Марії та її сім’ї із “Козацька Слобода” за смачний куліш та борщ; ТзОВ “Галицькій здобі”, а саме п. Роману Палідовичу за пахучий хліб та найсмачніші пасочки; ТзОВ “Fujikura” за перевезення школи-інтернат та пряники і пасочки; «РосанПак» та Михайлу Рибаку за пластиковий посуд з якого ми так смаачно поїли; «Розені» – артезіанській питній воді;  Львівській пивоварні за столи, лавки та парасолі; компанії Вест Саунд та Ігорю Івановичу Дзюпину за сцену; гурту ЗОРЕПАД – REMIX, Богдану Цікалу, Івану Сасику та Найді Іллі за надзвичайно якісний звук; незабутньому Dj CHOO3N за чудові сети та гарячі танці. Дякуємо за фінансову пожертву НВК “Школа -Гімназія “Сихівська”, п. Оксані та п. Андрію, жертводавцям храму святих апостолів Петра і Павла та церкви Св. Архистратига Михаїла (Сихів), які долучалися на перед великодньому ярмарку. Медіа – ресурсам : Радіо FM Галичина, Радіо Лемберг, 032.ua.

“ЦОС” разом з дітьми провів Фестиваль в часі Христового Воскресіння, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...