• Головна
  • У Львові покажуть комедійну виставу «Здрастуйте, я ваша тітонька!»
Новини компаній
17:00, 3 березня 2017 р.

У Львові покажуть комедійну виставу «Здрастуйте, я ваша тітонька!»

Новини компаній

У понеділок, 6 березня, на сцені Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудеться показ вистави «Здрастуйте, я ваша тітонька!». Початок – о 19:00.

Усі пам’ятають фільм «Здрастуйте, я ваша тітонька!» з Олександром Калягіним, Михайлом Козаковим, Арменом Джигарханяном та Валентином Гафтом у ролях? А 6-го березня до уваги львівських театралів – сценічний римейк цієї стрічки від авторів популярних спектаклів «Два анекдоти на вечерю», «№13 або Олінклюзив» та «Історій кохання для дорослих».

У виставі «Здрастуйте, я ваша тітонька!» грають зірки театру, кіно та телебачення: Антін Мухарський, Анатолій Гнатюк, Наталя Васько, Яніна Соколова, Олександр Папуша, Андрій Кронглевський, Олександра Жупник, Тая Сікорська, Володимир Захарченко та Олександр Жила.

У Львові покажуть комедійну виставу «Здрастуйте, я ваша тітонька!», фото-1

Джек і Чарлі, студенти з Оксфорда, намагаються у будь-який спосіб освідчитися своїм коханим Кітті й Енні, які наступного дня у супроводі вередливого дядька Спетлайга мають їхати на літо до Шотландії. Водночас Чарлі отримує телеграму від своєї тітоньки, донни Люції д’Альвадорец, мільйонерки із Бразилії, - про її приїзд. Усе йде за планом: сніданок, багата тітонька, освідчення... Але раптом чергова телеграма руйнує усі плани – донна Люція відкладає свій приїзд на невизначений термін: освідчення без тітоньки стає неможливим. Ситуацію Джека і Чарлі рятує друг, лорд Френкерт Баберлей, тобто Бабс, який випадково демонструє себе у жіночій сукні для ролі «старенької» з вистави одного домашнього театру. Обставини змушують дотепного Бабса зіграти роль милої тітоньки Люції д’Альвадорец з Бразилії - і допомогти юнакам одружитися. А до всього - ще й звабити обох чоловіків – нестерпного дядька Спетлайга й Френсіса Чеснея, полковника.

Вистава «Здрастуйте, я ваша тітонька!» - це вибухова суміш тонкого англійського гумору, ефекту переодягання й дивовижного перевтілення, які змушують головних героїв вистави щохвилини вигадувати й викручуватися у найдивовижніших обставинах. І все було б добре, якби… не раптовий приїзд справжньої тітоньки Чарлі.

Ціна квитків на виставу «Здрастуйте, я ваша тітонька!» у Театрі ім. М. Заньковецьої 6 березня – від 140 до 550 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua:

https://gastroli.ua/en/tickets/zdrastuyte-ya-vasha-titonka/buy

 А також - в касах «GASTROLI» по місту. Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577.

600х400

600х400

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...