• Головна
  • Як кріпити повітряні кулі наповнені гелієм?
18:18, 13 червня 2016 р.

Як кріпити повітряні кулі наповнені гелієм?

Легкі кріплення

Кріплення куль, в яких замість повітря гелій для куль, можна проводити таким же чином, як і кріплення повітряних кульок наповнених повітрям. Одним аспектом, на який слід звернути увагу, коли  ви плануєте купити гелієві кульки у льовові - це вага самих кріплень. Якщо, незважаючи на кріплення, повітряні кулі з гелієм мають парити, вага кріплення повинна бути невеликою.

Вантажі

Ефектним кріпленням повітряних куль з гелієм, є застосування декоративного грузила. На ринку є вантажі для куль, які підходять для будь-якого випадку. Ви можете вибрати колір і візерунок, який найкращим чином буде відповідати повітряній кулі з гелієм - її кольору, форми чи випадку. Популярні теми: серця, кристали, весільні голубки. У вас є можливість такого підбору вантажу і кількості куль, щоб отримати ефект плаваючої повітряної кулі, або прив'язки, наприклад, у обраному місці на столі. Так як ви ставите  на стіл вази з квітами, ви можете покласти на стіл композиції з плаваючих різнобарвних кульок.

Стрічки і розтяжки

Повітряні кулі з гелієм можна кріпити додав чарівності стрічками. Для посилення ефекту, ви вільний кінець стрічки залиште довгим,  і дозволити йому бовтатися по спіралі, як серпантин, що буде додатковою прикрасою. Також ви збільшите таким чином, візуально вашу прикрасу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...