Пізнаємо особливості української кухні та пересвідчимося в яскравості народних звичаїв. У ніч на Андрія запальний ведучий Назар быйчук розкриє секрети ворожінь. І, звичайно, будуть танці – невід’ємна частина наших святкувань. Впродовж всього вечора шоу-балет покаже вам свої кращі номери.Шеф-кухар ресторану Роман щурко презентує спеціальне меню з українськими стравами в авторській інтерпретації. Завершиться зустріч гест-бартендингом з представниками ресторану «BARVY» Олексієм Кругловим та Русланом Сухотеплим. Оригінальні комбінації знайомих інгредієнтів у коктейлях у поєднані з музичними сетами від діджея залишать приємні враження від вечора.

Що будемо їсти?

1. Асорті закусок (рілет зі свинного коліна з пікантним соусом на хрустких чіпсах; паштет з качки з ніжним мусом та карамелізованими грибами; мілфей зі скумбрії з пікантними маринованими огірками);

2. Салат зі смаженим ростбіфом, ніжним вершковим сиром та карамелізованою морквою;

3. Пиріг з м’ясом, печеними коренеплодами та трюфельним соусом;

4. Вареники з фореллю, білими грибами та сирним соусом з бринзою;

5. Запечене молочне порося з соусом та гарніром;

6. Десерт.

Що будемо пити?

5 коктейлів від бар-менеджера Split та гостів-барменів з ресторану «BARVY». Дивуючі мікси, незвичні переплетіння та яскраві відтінки смаків у кожному келиху.

Скільки всього «українського добра»? 750 гр.

Придбати участь у ф’южн-вечорницях можна на рецепції клубу (пл. Міцкевича 6/7)

Детальна інформація за телефоном: +38 (032) 242 22 00