Фестиваль — можливість для активної молоді Львова, сімей з дітьми, підприємців-початківців спробувати себе у ресторанному бізнесі: від логістики до готової страви.

На території фестивалю буде створена відпочинкова зона, дитячий майданчик, також сцена, на якій виступатимуть діджеї і музичні гурти.

Мета фестивалю — донести до львів'ян, що вулична швидка їжа може бути якісною, смачною і корисною.

Фестиваль пропонує три форми участі у події:

АЛльтанка. Формат участі, який ідеально підходить для мереж, ресторанів та кафе. Більша площа дозволяє розмістити додаткове обладнання та залучити більшу кількість персоналу.

Куточок. Такий, простіший, варіант участі найкраще підходить для стартапів, маленьких кухонь та тих, хто просто хоче почастувати своїми стравами незнайомих людей.

Майстер-Клас. Якщо ви просто хочете показати, як приготувати вашу найулюбленішу страву, поділитись секретами, підказати, які спеції використовувати, чи як саме замішувати тісто, формат Майстер-клас — саме для вас.

Попередня програма

13 Вересня  
11:00 — відкриття фестивалю та представлення учасників 
11:30 — сніданок-пікнік у парку 
12:00 — початок конкурсу Страву дня 
12:00 — майстер-клас 1 
13:00 — майстер-клас 2 
15:00 — DJ-сет 
16:00 — літературні читання
16:30 — майстер-клас з приготування вегетаріанської їжі 
18:00 — підрахунок голосів і оголошення переможців конкурсу Страва дня 
19:00 — час музичних гуртів

14 Вересня
10:00 — ранкова йога в парку 
11:00 — сніданок-пікнік у парку 
12:00 — майcтер-клас 1 
13:00 — майстер-клас 2 
14:00 — DJ-сет 
16:00 — літературні читання