Ресторан Culinarium запрошує Вас на Майстер-класи від шеф-кухаря Віталія Бургели з приготування “морського вовка” з овочами.

Тільки тут Ви зможете отримати відповіді на усі запитання з перших рук: - чому «морський вовк» - це друга назва найніжнішої риби сібас? - чому кулінари називають сібас універсальною рибою? - як правильно вибрати, приготувати та подати страви з сібаса? - яке вино буде ідеальним тандемом з сібасом? - чому сібас називають фітнес-рибою?

Влаштуй собі кулінарні вихідні у Львові. В програмі вечора – приготування і обговорення процесу, дегустація страви, келих вина та перегляд стрічки “Джулі та Джулія. Готуєм щастя за рецептом” з непервершеною Меріл Стріп.

Телефонуйте, кількість місць обмежена!

Телефон для бронювання:098-345-77-01