Тріо Shockolad

Один з найуспішніших українських гуртів, що працює у жанрі world music.

Дискографія:

2008 – «Number One»

2009 – «Покоси»

2010 – «ShockolaD. JazzBez + Jazz Kolo. Live»

2010 – «Щедрий вечір з добрим jazzom»

2012 - "World"

На вас чекає суто джазова програма!

 
Враження
(0 оцінок)
Обслуговування
(0 оцінок)
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється : використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Вибрати
Афіша
Показати
Теги
Показати
Відповідальний за розділ
Евгения
Skype: live:content.citysites