Тема вечері: «Вина Старого Світу».

Поговоримо про основні легенди виникнення вина, найвідоміші винні регіони Європи – Італію, Францію, Іспанію та Німеччину. А також продегустуємо 4 вина разом зі стравами від нашого шеф-кухаря.

Будемо куштувати:

  • аперитив – Просеко Віла Йоланда Сантеро (Італія)
  • салат з руколи, айсбергу, курятини та цитрусових з вином Рислінг Трокен Доктор Лузен (Німеччина)
  • основну страву: Корону з телятини з овочами гриль під гранатовим соусом з вином - Ріоха Кріанца Маркіз де Касерас 2005 року (Іспанія)
  • та десерт - грушу тушковану у вині зі спеціями з вином - Гевюрцтрамінер Мартін Шатцель (Франція)

Дегустацію проводитимуть досвідчений сомельє та директор ресторану!