Тисяча і одна річ: 6-7 березня придбайте унікальні предмети інтер’єру та гардеробу на львівському блошиному ринку в Lem Station (вул. Вітовського, 57)!

Цього разу 60 продавців і продавчинь привезуть крам з різних куточків України та світу. Серед учасників також львів’яни та львів’янки, які у форматі гаражного розпродажу даватимуть нове життя своїм речам.

6 березня, у суботу, з 11:00 до 18:00 на ярмарку крафтових товарів і мистецтва "І те, і се" відвідувачів чекає скло, кераміка, прикраси, свічки, книги, сумки, солодощі і чай, музичні інструменти, вітражі, блокноти, гравюри та ікони від локальних майстрів і митців.

7 березня, у неділю, з 11:00 до 18:00 розкладеться львівський блошиний ринок. Полюйте на вінтажні та антикварні столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Події відбудуться із дотриманням усіх необхідних норм безпеки. Учасники та команда працюватимуть у масках. На вході мірятимемо температуру і забезпечимо необхідну кількість антисептику.

Подробиці: https://www.facebook.com/events/238810564549793/ Facebook: https://www.facebook.com/tlumkram Instagram: https://www.instagram.com/tlum_kram, https://www.instagram.com/i_te_i_se