У неділю відбудеться презентація спеціального меню фестивалю, яке буде діяти у ресторані протягом двох тижнів від моменту презентації.Фестиваль американської кухні у техаському стилі запрошує гостей та жителів міста насолодитися прекрасним смаком страв із американскої мармурової яловичини в авторському виконанні шеф-кухаря ф’южн-ресторану Split
Ведучий Юрій Рихлик та представник Американської Федерації з експорту м’яса Галина Кочубеєва разом із шеф-кухарем Романом Щурко представлять страви та ознайомлять гостей з особливостями вибраного м’яса.
Поціновувачі м'яса мають можливість протягом лише двох тижнів спробувати преміальні сорти продукції, яку представляють партнери заходу.
Що смакуємо?
Співорганізатори заходу:
- Американська Федерація з Експорту М’яса (USMEF)
- Техаська Рада Говядини (Texas Beef Council)
- Група компаній «Сьомий Континент»