У неділю  відбудеться презентація спеціального меню фестивалю, яке буде діяти у ресторані протягом двох тижнів від моменту презентації.Фестиваль американської кухні у техаському стилі запрошує гостей та жителів міста насолодитися прекрасним смаком страв із американскої мармурової яловичини в авторському виконанні шеф-кухаря ф’южн-ресторану Split

Ведучий Юрій Рихлик та представник Американської Федерації з експорту м’яса Галина Кочубеєва разом із шеф-кухарем Романом Щурко представлять страви та ознайомлять гостей з особливостями вибраного м’яса.

Поціновувачі м'яса мають можливість протягом лише двох тижнів спробувати преміальні сорти продукції, яку представляють партнери заходу.

Що смакуємо?

Меню американської кухні

Співорганізатори заходу:

  • Американська Федерація з Експорту М’яса (USMEF) 
  • Техаська Рада Говядини (Texas Beef Council) 
  • Група компаній «Сьомий Континент»